Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ σημειώνει σήμερα (Μ Τρίτη, 27/4/21) ήπια διόρθωση λίγο πάνω από τις 900 μονάδες

Ο ΓΔ σημειώνει σήμερα (Μ Τρίτη, 27/4/21) ήπια διόρθωση λίγο πάνω από τις 900 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δεν μας ανησυχεί η σημερινή διόρθωση της αγοράς καθώς η πτώση του ΓΔ είναι μικρή -0,60% (στις 907 μονάδες, στις 4.10 μμ) και οι όγκοι μέτριοι , 65 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο χωρίς τα πακέτα της ΕΛΧΑ.

Η απουσία επιθετικών πωλητών (που θα πίεζαν τις τιμές πολύ χαμηλότερα) καθώς και πολυπληθών πωλητών (που θα αύξαναν σημαντικά τους τζίρους) μας καθησυχάζουν, τουλάχιστον για σήμερα.

Το stop loss μας Χαμηλό 20 ημερών βρίσκεται περίπου στις 850 μονάδες αλλά μέχρι την Πέμπτη του Πάσχα θα έχει ανέβει στον τοπικό πυθμένα Ε των 875 μονάδων.

Όσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από το κυλιόμενο stop loss LC20, εμείς θα κρατάμε τις υψηλές , περίπου 90% επί του κεφαλαίου μας, μετοχικές μας θέσεις.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις ,

Μετοχές

Πτωτικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και ανοδικά το 1/3 ενώ 5 μετοχές, οι ΒΙΟ, ΕΛΛΑΚΤ, ΜΙΓ, ΑΤΤ και ΕΛΧΑ, σημειώνουν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3% σε σύγκριση με 4 μετοχές, τις, ΑΒΑΞ, ΠΕΙΡ, ΒΥΤΕ και ΦΡΙΓΟ, που σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3%.

Η μετοχή της ημέρας : Φοβερή κερδοσκοπία παίζεται σήμερα στην ΠΕΙΡ με την μεταβλητότητα και τους όγκους να κινούνται στο έπακρο. Το ημερήσιο κηροπήγιο της ΠΕΙΡ δεν είναι ενθαρρυντικό (ένας ιπτάμενος μαύρος διάττοντας) με μέγιστη άνοδο +26% και ελάχιστη 0% (τρέχουσα +5,55%). Τα στοιχήματα των κατά πλειονότητα βραχυχρονίων traders δίνουν και παίρνουν.

Για εμάς η μετοχή της ημέρας είναι η ΒΥΤΕ(+6,60% με σχεδόν 50 χιλ τεμάχια μέχρις στιγμής) διασπώντας το υψηλό τετραμήνου και δίδοντας, η μοναδική μετοχή σήμερα, σήμα μεσομακροπροθέσμων αγορών.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι ΕΧΑΕ και ΕΛΠΕ. Η ΕΧΑΕ έχει ανοδικό OBV.

Μεγάλους τζίρους διακινούν σήμερα οι, ΠΕΙΡ, ΒΥΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΑΒΑΞ, ΑΛΦΑ και ΤΙΤ. Ερωτηματικό αποτελούν τα μεγάλα πακέτα σε ΕΛΧΑ αξίας 50 εκατ, όσο περίπου η αξία συναλλαγών όλων των υπόλοιπων μετοχών, με μεγάλο πιθανώς discount καθώς η μετοχή χάνει τώρα -5,60%.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν περίπου ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text