Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | 19 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 23 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

19 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 23 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
19 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 23 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, 19  μετοχές, διαμόρφωσαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Από τις 19 μετοχές, μέσα στον μήνα Απρίλιο, τα περισσότερα νέα υψηλά έχει διαμορφώσει η ΑΛΦΑ και η ΜΥΤΙΛ, καθώς έχουν πετύχει 10 νέα υψηλά 52 εβδομάδων. Με 9 νέα υψηλά ακολουθούν η ΕΛΤΟΝ και ΜΟΥΖΚ, με 8 νέα υψηλά εμφανίστηκαν η ΕΛΣΤΡ και ΟΠΑΠ και με 7 νέα υψηλά εμφανίστηκε η ΑΛΜΥ.  Με ένα νέο υψηλό εμφανίστηκε ο ΟΤΕ και η ΥΑΛΚΟ.
Αντίθετα δύο χαμηλά 52 εβδομάδων σημείωσε η ΠΕΙΡ και τρία η ΠΡΟΝΤΕΑ.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 23 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 6 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με τέσσερα συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών, εμφανίζεται η ΜΟΥΖΚ, με δύοσυνεχόμενα εμφανίζονται οι BYTE, ΚΑΜΠ, ΟΠΑΠ και ΥΑΛΚΟ και με τρία νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζονται η ΑΒΑΞ και ΕΛΤΟΝ.
Με δύο συνεχόμενα νέα χαμηλά 20 ημερών εμφανίζονται η ΣΠΥΡ και η ΕΛΧΑ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text