Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ «κολλημένος» και σήμερα (Τετάρτη του Πάσχα, 5/5/21), για τρίτη συνεδρίαση, στο υψηλό έτους των 910 μονάδων

Ο ΓΔ «κολλημένος» και σήμερα (Τετάρτη του Πάσχα, 5/5/21), για τρίτη συνεδρίαση, στο υψηλό έτους των 910 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο ΓΔ «κολλημένος» και σήμερα (Τετάρτη του Πάσχα, 5/5/21), για τρίτη συνεδρίαση, στο υψηλό έτους των 910 μονάδων

Καθόλου άσχημη δεν είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ (-0,10%, στις 910 μονάδες, στις 4.25 μμ) κατοχυρώνει την θέση του πάνω από τις 900 μονάδες και ταυτόχρονα κατασκευάζει μια βάση στη ζώνη των 875-910 μονάδων από την οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα νέο ανοδικό κύμα.

Οι αισιόδοξες σκέψεις μας δεν θα ισχύουν εάν ο ΓΔ σημειώσει αναπάντεχη απότομη διόρθωση διασπώντας καθοδικά το χαμηλό 15 ημερών των 875 μονάδων (στον πυθμένα Ε του γραφήματος).

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 90% με μετοχές και 10% με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Θα πουλήσει μόνον ΤΕΝΕΡΓ αν αυτή κλείσει κάτω από την έγκυρη στήριξη των 12 ευρώ.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές ελάχιστα υπερτερούν σε αριθμό από τις καθοδικές ενώ 6 μετοχές, οι ΠΕΙΡ, ΒΥΤΕ, ΚΟΥΕΣ, ΙΝΤΚΑ, ΠΛΑΚΡ και ΕΥΡΩΒ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με 7 μετοχές, τις ΤΕΝΕΡΓ, ΚΕΚΡ, ΑΒΑΞ, ΦΡΙΓΟ, ΕΥΠΙΚ, ΕΛΛΑΚΤ και ΑΤΤ, που σημειώνουν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Θα λέγαμε ότι είναι η ΠΕΙΡ η οποία μετά από κατασκευή ημίωρης βάσης στο χαμηλό της ημέρας των 2 ευρώ στο -8%, εκτοξεύθηκε απότομα μέσα σε μία ώρα στα 2,47 ευρώ στο +15%. Η μετοχή κινείται πέραν κάθε λογικής δίδοντας καλή ευκαιρία για στοιχήματα.

Οι ΒΥΤΕ και ΚΟΥΕΣ, εταιρίες πληροφορικής, σημειώνουν σήμερα μεγάλες ανόδους +5% με +6% με μεγάλους όγκους σε νέα υψηλά έτους αλλά έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τις βάσεις τους.

Η ΠΛΑΚΡ ενδοημερησίως έδινε σήματα αγορών με ισχυρότατη ανοδική διάσπαση του στροφέα των 17,50 ευρώ αλλά τώρα γύρισε κάτω από αυτόν, Αν κλείσει πάνω από τα 17,5 ευρώ, τότε θα έχουμε ισχυρό σήμα αγορών. Τα θεμελιακά της εταιρίας συμφωνούν.

Καμία μετοχή δεν δίνει αυτή τη στιγμή σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα.

Σήματα πωλήσεων δίνει σήμερα η ΑΤΤ διασπώντας έγκυρη στήριξη και κινούμενη πλέον σε χαμηλά έτους 2021.

Τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδικές διασπάσεις στροφέων οι, ΠΛΑΚΡ (στροφέας στα 17,5 ευρώ), ΕΛΠΕ 5,95, ΛΑΜΔΑ 7,6, ΕΧΑΕ 4,15 και ΟΤΕ με στροφέα στα 14,3 ευρώ.

Μετοχές που τείνουν να δώσουν σήματα πωλήσεων με καθοδική διάσπαση έγκυρου στροφέα είναι οι ΤΕΝΕΡΓ με πωλητικό στροφέα στα 12 ευρώ και ΙΝΛΟΤ στα 0,164 .

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΚΟΥΕΣ, ΒΥΤ, ΕΥΡΩΒ, ΣΕΝΕΡ και ΑΛΦΑ ενώ νέα χαμηλά έτους σημειώνει η ΑΤΤ.

Αποτελέσματα 2020 : Θα τα εκδώσουμε για εταιρίες με εμπορεύσιμες μετοχές αύριο που θα τα έχει δημοσιεύσει και η τελευταία εταιρία, η ΙΝΛΟΤ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text