Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Μετά από 10ήμερη (ημερολογιακά) στάση στις 910 μονάδες, ο ΓΔ σήμερα (Πέμπτη, 6/5/2021) συνεχίζει την άνοδό του με νέα υψηλά έτους

Μετά από 10ήμερη (ημερολογιακά) στάση στις 910 μονάδες, ο ΓΔ σήμερα (Πέμπτη, 6/5/2021) συνεχίζει την άνοδό του με νέα υψηλά έτους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο +0,40% (στις 915 μονάδες, στις 4.20 μμ) και με μέτριο τζίρο (75 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) σημειώνει νέα υψηλά έτους, ενώ οι ευρωπαϊκοί δείκτες συνεχίζουν να κινούνται επί ένα μήνα οριζόντια λίγο κάτω από το υψηλό έτους.

Το γράφημα του ΓΔ είναι bullish εμφανίζοντας έναν 30ήμερο σχηματισμό «κούπας με χερούλι» Β Ε Υ ο οποίος πιθανόν να λυθεί ανοδικά.

Παραμένουμε αισιόδοξοι όσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από το στοπ του Χαμηλού Κλεισίματος 20 ημερών που τώρα χθες ανέβηκε στις 875 μονάδες (πυθμένας Ε).

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ θα αγοράσει σήμερα 1500 ΕΛΠΕ εφόσον αυτά κλείσουν πάνω από το ενδοημερήσιο χαμηλό του +3,40%.

Μετοχές

Παρά το θετικό πρόσημο του ΓΔ οφειλόμενο στην άνοδο των τραπεζών και των πετρελαίων, τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών κινούνται αρνητικά ενώ 5 μετοχές, οι ΕΛΠΕ, ΠΛΑΚΡ, ΕΥΡΩΒ, ΙΚΤΙΝ και ΕΤΕ σημειώνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +5% σε σύγκριση με 4 μετοχές, τις ΙΝΚΑΤ, ΦΡΙΓΟ, ΙΝΛΟΤ και ΠΕΙΡ, που σημειώνουν πτώσεις από -3% έως -9% (η ΠΕΙΡ).

Η μετοχή της ημέρας : με κριτήριο το μέγεθος της ανόδου τιμής και των όγκων και διαγραμματικών συμβάντων, θεωρούμε τις ΕΛΠΕ και ΠΛΑΚΡ.

Σήματα μεσοπρόθεσμων αγορών με ανοδικές διασπάσεις έγκυρων αντιστάσεων δίνουν σήμερα οι ΕΛΠΕ, ΠΛΑΚΡ και ΕΧΑΕ. Οι δυο πρώτες έχουν μεγάλες ανόδους με μεγάλους όγκους.

Σήματα πωλήσεων δίνει σήμερα η ΙΝΛΟΤ με την αντίστροφη σηματοδότηση.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΜΟΗ με στροφέα τα 14 ευρώ, ΟΤΕ 14,3 και ΛΑΜΔΑ 7,6 ευρώ ο στροφέας της.

Αντίστροφα σήματα πωλήσεων τείνει να δώσει η ΤΕΝΕΡΓ που έχει πωλητικό στροφέα στα 12 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΕΛΠΕ, ΠΛΑΚΡ, ΕΧΑΕ, ΕΥΡΩΒ και ΑΛΦΑ και νέα χαμηλά η ΙΝΛΟΤ μετά τα χθεσινά απογοητευτικά αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα 2021 των εισηγμένων εταιριών με εμπορεύσιμες μετοχές σε μορφή που να ενδιαφέρει τους χρήστες της Τεχνικής Ανάλυσης που δέχονται περιορισμένες εισροές (τζίρους και κέρδη) από την Θεμελιακή Ανάλυση, πιθανόν να δημοσιεύσουμε απόψε.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text