Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα (Τρίτη, 18 Μαΐου 2021) η πολιορκία του υψηλού έτους των 910 μονάδων

Συνεχίζεται και σήμερα (Τρίτη, 18 Μαΐου 2021) η πολιορκία του υψηλού έτους των 910 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική θεωρούμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ (+0,20%, στις 905 μονάδες, στις 4.25 μμ) επιμένει στη θέση του λίγο κάτω από την αντίσταση – υψηλό έτους των 911 μονάδων κατασκευάζοντας μια στενή βάση στις 890-911 μονάδες που θα παίξει ρόλο εφαλτηρίου για την υπέρβαση του υψηλού των 911 μονάδων.

Η αισιόδοξη θεώρησή μας θα αλλάξει μόνον αν ο ΓΔ σημειώσει άμεσα ισχυρή βύθιση διασπώντας καθοδικά τον τοπικό πυθμένα Α (κοίτα γράφημα) των 890 μονάδων ενώ θα προχωρήσουμε σε πωλήσεις αν η υποχώρηση ενταθεί και ο ΓΔ διασπάσει καθοδικά το χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών των 875 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 93% αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ τρεις μετοχές, οι ΙΝΚΑΤ, ΒΥΤΕ, ΚΟΥΕΣ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με τρεις μετοχές, τις ΦΡΙΓΟ, ΜΙΓ, ΑΤΤ, που σημειώνουν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με σηματοδότηση στροφέα ή αντίστοιχα πωλητικού στροφέα.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΙΝΚΑΤ με στροφέα-ΥΚ60 ta 1,77 ευρώ, ΟΛΘ τα 28.50 ευρώ και ΛΑΜΔΑ τα 7,6 ευρώ ο στροφέας. Αντίθετα , τείνει να δώσει σήματα πωλήσεων ο ΣΑΡ με πωλητικό στροφέα τα 8,6 ευρώ.

Νέα υψηλά πετυχαίνουν σήμερα οι, ΠΛΑΘ, ΕΧΑΕ και ΕΛΠΕ ενώ καμία δεν σημειώνει νέα χαμηλά έτους.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00-4.30 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text