Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Flexopack: Πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε στελέχη

Flexopack: Πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε στελέχη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Flexopack: Πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε στελέχη

Πρόγραμμα Διάθεσης Μετοχών της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ»

Με το παρόν η εταιρία της οποίας οι μετοχές διαπραγματεύονται στην οργανωμένη  αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θέτει σε ισχύ, σε εκτέλεση της από 29.06.2018 αποφάσεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων αυτής, το παρόν Πρόγραμμα διάθεσης μετοχών μέσω δικαιωμάτων προαίρεσης (εφεξής το «Πρόγραμμα»), προς όφελος συγκεκριμένων στελεχών, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες σε σταθερή και μόνιμη βάση  στην Εταιρεία ως ειδικότερα εξειδικεύονται στο άρθρο 3.1 του παρόντος.

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα συνίσταται στην χορήγηση Δικαιωμάτων Προαίρεσης (ως ειδικότερα καθορίζονται στο άρθρο 5 του παρόντος) στους Συμμετέχοντες, προκειμένου οι τελευταίοι να αποκτήσουν μετοχές της Εταιρείας μέσω της συμμετοχής τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας σε σταθερή τιμή και συγκεκριμένο χρονικό σημείο σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στο παρόν Πρόγραμμα για την χορήγηση και την άσκηση των δικαιωμάτων προαίρεσης (εφεξής τα «Μετοχικά Δικαιώματα»).

Το Πρόγραμμα αποτελεί οικειοθελή παροχή της Εταιρείας, ελευθέρως ανακλητή με απόφαση του αρμοδίου εταιρικού οργάνου οποτεδήποτε.

Στο Πρόγραμμα θα συμμετέχουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Eταιρείας, καθώς και διευθυντικά και λοιπά στελέχη αυτής, η συνεισφορά των οποίων είναι υψίστης και καθοριστικής σημασίας τόσο για την επίτευξη των στόχων της Εταιρείας και τη διατήρηση της ανταγωνιστικής της θέσης στην αγορά εντός της οποίας δραστηριοποιείται, όσο και για την εμπέδωση και διείσδυση των εταιρικών αρχών, αξιών και γενικά της εταιρικής κουλτούρας στο σύνολο του προσωπικού της Εταιρείας. Η ειδικότερη κατανομή των Δικαιωμάτων καθορίζεται δυνάμει σχετικής αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Με βάση τα ανωτέρω κριτήρια, το ανώτατο όριο των μετοχών που δύνανται να χορηγηθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος ανέρχεται σε 75.200 μετοχές.

 

Δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text