Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα, Δευτ, 7.6.21, την διστακτική πορεία του προς το υψηλό έτους των 913 μονάδων

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα, Δευτ, 7.6.21, την διστακτική πορεία του προς το υψηλό έτους των 913 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δεν είναι άσχημη η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο +0,40% (στις 905 μονάδες, στις 4.30 μμ) και μικρό τζίρο, (50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) πλησιάζει το επίμαχο φράγμα των 913 μονάδων το οποίο αν διασπάσει ανοδικά, τότε θα ανοίξει ο δρόμος προς τις 1000 μονάδες.

Όσο πλησιάζει ο ΓΔ τις 913 μονάδες, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του, της διάσπασης του υψηλού έτους καθόσον η γενική τάση είναι συμπαγής ανοδική.

Θα διατηρούμε λοιπόν την αισιοδοξία μας όσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από τον μέσον άξονα των 890 μονάδων του δίμηνου εύρους του, όσο δηλαδή θα εμφανίζει bullish διαγραμματική εικόνα.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ πιθανότατα σήμερα να μην κάνει πράξεις.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ δύο μετοχές, οι ΙΝΛΟΤ και ΠΛΑΘ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, την ΦΡΓΟ, που σημειώνει μεγάλη πτώση πολύ χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : δυσκολευόμαστε να αναδείξουμε διότι :

-Η ΙΝΛΟΤ σημειώνει μεν μεγάλη άνοδο +12,40% και μεγάλους όγκους 750 χιλ τεμάχια, όμως είναι υπεραγορασμένη (+40% από το χαμηλό Μαίου) ενώ η καθαρή της θέση συνεχίζει να είναι αρνητική.

-Η ΠΛΑΘ πετυχαίνει μεγάλη άνοδο +6,8% με μεγάλους όγκους 200 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμή αλλά και αυτή είναι αρκετά υπεραγορασμένη με όμως άριστα θεμελιακά στοιχεία.

Οι ΟΛΘ και ΕΥΑΠΣ, πετυχαίνουν καλές ανόδους, περίπου +2% διασπώντας ανοδικά έγκυρες αντιστάσεις τους – υψηλά έτους χωρίς να είναι υπεραγορασμένες αλλά έχουν χαμηλή εμπορευσιμότητα που σημαίνει ότι μάλλον αξίζει να αγοραστούν σήμερα αλλά σε μικρές ποσότητες.

Σήματα αγορών με ανοδικές διασπάσεις έγκυρων αντιστάσεων – υψηλών έτους δίνουν σήμερα οι αναφερθείσες ΟΛΘ, ΕΥΑΠΣ και ΙΝΛΟΤ.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΙΚΤΙΝ με υψηλό έτους – στροφέα τα 0,83 ευρώ, ΕΧΑΕ 4,32 , ΒΡΙΚ 2,05, ΜΥΤΙΛ 15,8 και ΚΡΥ 7,77 στροφέα.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι , ΟΛΘ, ΙΝΛΟΤ, ΠΛΑΘ, ΒΙΟΣΣΚ, ΟΠΑΠ και ΕΥΑΠΣ.

Μεγάλους όγκους διακινούν σήμερα οι, ΦΡΙΓΟ (διανομές) και ΠΛΑΘ, ΙΝΛΟΤ, ΕΥΑΠΣ (συσσωρεύσεις).

Από τις 3 μετοχές που χτυπήθηκαν τελευταία : η ΑΛΦΑ κρατά καλά το 1,1 ευρώ (σήμερα στο 1,11), η ΑΤΤ με παρόμοια εικόνα (κινείται σταθερά λίγο ψηλότερα από τα χαμηλότατα επίπεδα που σημείωσε τις τελευταίες εβδομάδες) και ο ΑΒΑΞ, με μεγάλη σήμερα πτώση, κοντά στο -3% δεν δείχνει ακόμα σημάδια σταθεροποίησης.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text