Αρχική | Διάφορα | Εισηγμένες Εταιρίες | MYTILINEOS:Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 15.06.2021

MYTILINEOS:Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 15.06.2021

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
MYTILINEOS:Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 15.06.2021

Αθήνα, Ελλάδα – 10 Ιουνίου 2021 – Σε συνέχεια της από 14.05.2021 πρόσκλησης των μετόχων της MYTILINEOS σε τακτική γενική συνέλευση στις 15.06.2021 και λαμβάνοντας υπόψη τα ισχύοντα για γενικές συνελεύσεις, που διενεργούνται δια ζώσης, έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η MYTILINEOS ενημερώνει τους μετόχους της για τα παρακάτω:

(α) Επισημαίνει ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία στον χώρο διεξαγωγής της συνέλευσης θα είναι περιορισμένος σε συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία αναφορικά με την τήρηση αποστάσεων στον χώρο διεξαγωγής. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο άφιξης των συμμετεχόντων.

(β) Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στο χώρο της συνέλευσης θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες. Συγκεκριμένα: (α) θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι έχουν πραγματοποιήσει ταχεία δοκιμασία αντιγόνου (rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα, εντός των τελευταίων 24 ωρών από την γενική συνέλευση, ενώ (β) η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

(γ) Για την άρτια προετοιμασία της διεξαγωγής της συνέλευσης και τον έγκαιρο έλεγχο τήρησης των υγειονομικών κανόνων, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία να προσέλθουν στον χώρο έως τις 12:00.

(δ) Υπενθυμίζει τη δυνατότητα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου και παροτρύνει τους μετόχους να κάνουν χρήση της δυνατότητας να εξουσιοδοτήσουν εργαζομένους της να ψηφίσουν για αυτούς στη συνέλευση βάσει εγγράφων οδηγιών ψήφου. Υπενθυμίζεται επίσης ότι όσοι εκ των μετόχων επιθυμούν να κάνουν χρήση της ανωτέρω δυνατότητας ή/και της δυνατότητας συμμετοχής στη γενική συνέλευση από απόσταση με ηλεκτρονικά μέσα ή/και της δυνατότητας άσκησης του δικαιώματος ψήφου πριν τη γενική συνέλευση, μπορούν να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Μετόχων στο 210-6877436 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο IR@mytilineos.gr.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text