Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ κρατά σήμερα (Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021) με επιτυχία την θέση του πάνω από τις 900 μονάδες

Ο ΓΔ κρατά σήμερα (Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021) με επιτυχία την θέση του πάνω από τις 900 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Μάλλον θετικά βλέπουμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ (+0,20%, στις 907 μονάδες, στις 3.50 μμ) χωρίς να μπορεί να σημειώσει μια αξιοπρεπή ανοδική αντίδραση μετά την πρόσφατη 10ήμερη διόρθωση 22 μονάδων ή -2,40%, εν τούτοις, κρατά την θέση του πάνω από τον μέσον άξονα των 895 μονάδων του δίμηνου εύρους του, πάνω από το ψυχολογικό όριο των 900 μονάδων και πάνω από τον ΕΚΜΟ30 των 905 μονάδων.

Θα επανέλθει πλήρως η αισιοδοξία μας εάν ο ΓΔ ανακτήσει το μισό της αναφερθείσας 10ήμερης διόρθωσης κλείνοντας πάνω από τις 916 μονάδες ενώ αντίθετα, θα προβληματιστούμε αν ο ΓΔ διασπάσει καθοδικά τις τρεις αναφερθείσες στηρίξεις και κυρίως τις 900 μονάδες.

Γενικά, όσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από τις 900 μονάδες εμείς θα είμαστε ήσυχοι.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 90% με μετοχές και 20% με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή λίγο περισσότερες από τις καθοδικές ενώ 3 μετοχές, οι ΑΡΑΙΓ, ΦΡΙΓΟ και ΙΝΛΟΤ, σημειώνουν μεγάλές ανόδους από +3% έως +5% σε σύγκριση με δύο μετοχές, τις ΜΙΓ και ΑΤΤ,  που σημειώνουν μεγάλες πτώσεις λίγο χειρότερες του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Τεχνικά θα λέγαμε ότι είναι η ΑΡΑΙΓ που σημειώνει μεγάλη άνοδο +4,60% με μεγάλο όγκο 370 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής σημειώνοντας νέο υψηλό έτους αλλά θεμελιακά η μετοχή είναι αμφίβολη καθώς η φετινή αεροπορική κίνηση θα είναι πολύ χαμηλότερη αυτής του 2019 και ενδεχομένως η χρήση του 2021 της ΑΡΑΙΓ να αποβεί και πάλι ζημιογόνος.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δίνει σήμερα η ΟΛΥΜΠ ενώ σήματα πωλήσεων με αντίστροφη σηματοδότηση δίνει η ΜΙΓ.

---------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

 

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text