Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα (Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021) η κίνηση του ΓΔ λίγο πάνω από τις 900 μονάδες

Συνεχίζεται και σήμερα (Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021) η κίνηση του ΓΔ λίγο πάνω από τις 900 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική θεωρούμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με ελάχιστη πτώση -0,10% (στις 909 μονάδες στις 3.25 μμ) και μικρό τζίρο (50 εκατ αναμενομένων στο κλείσιμο) διατηρεί την ευνοϊκή για άνοδο θέση του πάνω από τον ΕΚΜΟ30 των 902 μονάδων, πάνω από το ψυχολογικό επίπεδο των 900 μονάδων και πάνω από την μέση τιμή των 895 μονάδων  της δίμηνης διακύμανσής του.

Θα ανησυχήσουμε μόνον αν ο ΓΔ χάσει τις 3 αναφερθείσες στηρίξεις ή, να το απλοποιήσουμε, αν χάσει το επίπεδο των 900 μονάδων (-1% από την τρέχουσα τιμή του).

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή λίγο περισσότερες των καθοδικών ενώ δύο μετοχές, οι χαμηλής εμπορευσιμότητας ΙΝΛΟΤ και ΟΛΥΜΠ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια, την ΜΙΓ, που σημειώνει πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Λόγω μεγάλης ανόδου , μεγάλου όγκου και αρίστης διαγραμματικής θέσης (σε πραγματοποιούμενη ανοδική διάσπαση στροφέα), αναγκαστικά θα θεωρήσουμε την ταλαίπωρη ΙΝΛΟΤ (ο χαρακτηρισμός οφείλεται στο ότι το 2007 τιμάτο 15 ευρώ και σήμερα 0,22 ευρώ).

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δίνουν σήμερα οι ΙΝΛΟΤ και ΟΛΥΜΠ. Είναι σήματα αγορών αρκετά υψηλού κινδύνου λόγω άσχημων θεμελιακών και καθοδικής μακροχρόνιας γραμμής που επιδεικνύουν οι δυό αυτές μετοχές.

Τείνουν να δώσουν ανάλογα μεσοπρόθεσμα σήματα αγορών οι, ΛΑΜΔΑ με αγκίστρι τα 7,8 ευρώ, ΜΠΡΙΚ με στροφέα τα 2,05 ευρώ, ΠΛΑΙΣ τα 4,22, ΕΤΕ τα 2,75, ΑΡΑΙΓ με στροφέα τα 5,8 και ΜΥΤΙΛ με αγκίστρι τα 15,9 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα μόνον οι ΙΝΛΟΤ, ΟΛΥΜΠ και η ακούραστη ΕΠΣΙΛ.

Νέα χαμηλά έτους σημειώνει σήμερα μόνον η ΜΙΓ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 -4.30 μμ.

---------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

 

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text