Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΙΑΣΩ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 16 Ιουλίου 2021

ΙΑΣΩ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 16 Ιουλίου 2021

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΙΑΣΩ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 16 Ιουλίου 2021

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε» και το διακριτικό τίτλο «ΙΑΣΩ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρία»), η οποία ελήφθη στη συνεδρίασή του την 25η Ιουνίου 2021, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρίας, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 16 Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας που βρίσκονται στο Μαρούσι – Αττικής και επί της Λεωφ. Κηφισίας 37- 39 (Ισόγειο – Νέα Αίθουσα Εκδηλώσεων), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της Πολιτικής Καταλληλότητας των μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 4706/2020.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του.

3. Εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4449/2017.

4. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 98 ν. 4548/2018, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές της Εταιρίας προκειμένου να συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο ή τη Διεύθυνση εταιριών, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς με την Εταιρία σκοπούς.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text