Αρχική | Διάφορα | Τεύχη 2018-2023 (Νο 199 έως Νο 253) | Χ&Α - 230 | Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Κατά το διάστημα από την έκδοση του προηγούμενου τεύχους (16/6/2021) έως και την 9/7/2021, εκδόθηκαν τα παρακάτω Δελτία Τύπου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όπου αποφασίστηκαν:

 

 

 

25/6/2021

-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ALPHA ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε για τη δημόσια προσφορά των νέων μετοχών της με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση των δικαιωμάτων προαίρεσης και την εισαγωγή των νέων μετοχών.

-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. για τη δημόσια προσφορά των νέων μετοχών της με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση .

- Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρίας ΑΝΚΟΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ προς τους μετόχους της εταιρίας ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

 

-Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρίας OCM Luxembourg Healthcare Greece S.a.r.l. προς τους μετόχους της εταιρίας ΙΑΣΩ Α.Ε.

 

-Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας ORLANDO-EQUITY HOLDING LIMITED για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς επί των μετοχών της εταιρίας PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε.

 

- Την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας NUNTIUS Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ως προς την παροχή των επενδυτικών υπηρεσιών Διαχείρισης χαρτοφυλακίου και Παροχής επενδυτικών Συμβουλών.

 

-Την επιβολή προστίμου ύψους € 240.000 για συμμετοχή σε εγχείρημα χειραγώγησης μετοχής της εισηγμένης εταιρίας MARFIN κατά το χρονικό διάστημα από  04.04.2011 έως και 30.05.2011. Συγκεκριμένα, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους € 150.000 στην COMMERZBANK AG, πρόστιμο ύψους € 70.000 στην CUPRUS POPULAR BANK PUBLIC και πρόστιμο ύψους € 20.000 στον κ. Ευθύμιο Μπουλούτα. Επιπλέον, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους € 10.000 στην OPTIMA BANK ΑΕ ως πρόσωπο που διαμεσολαβεί κατ’ επάγγελμα.

 

- Την επιβολή προστίμου ύψους € 30.000 στον κ. Φώτιο Φωτεινιά, της εταιρείας Triple A Experts Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, για παράβαση από την εταιρία της κατ΄ εξουσιοδότηση Κανονισμού. Για την ίδια υπόθεση επιβάλλεται πρόστιμο ύψους € 10.000 στην εταιρία.

 

- Την επιβολή προστίμου ύψους € 15.000 στην εταιρία OPENFUND ΑΕΔΑΚΕΣ

για παράβαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με τις διαδικασίες αντιμετώπισης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


29/6/2021

- Την επιβολή κυρώσεων συνολικού ύψους € 24,185 εκ. στη FOLLI FOLLIE Α.Ε.Β.Ε..

 

Δείτε εδώ τα Δελτία Τύπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Επιστροφή στα περιεχόμενα, εδώ.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text