Αρχική | Χρηματιστήριο | Διεθνείς Αγορές | Κίνα: 70% των εισηγμένων εταιριών στα χρηματιστήρια βλέπουν θετικά αποτελέσματα για το α' εξάμηνο

Κίνα: 70% των εισηγμένων εταιριών στα χρηματιστήρια βλέπουν θετικά αποτελέσματα για το α' εξάμηνο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κίνα: 70% των εισηγμένων εταιριών στα χρηματιστήρια βλέπουν θετικά αποτελέσματα για το α' εξάμηνο

Οι εισηγμένες εταιρίες στα χρηματιστήρια της Κίνας αναμένουν θετικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2021, καθώς δημοσιοποίησαν τις εκτιμήσεις για τις επιδόσεις τους, όπως ανέφερε σήμερα το περιοδικό The China Securities Journal.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής 1.694 εταιρίες της ηπειρωτικής Κίνας, οι μετοχές των οποίων διαπραγματεύονται από τα χρηματιστήρια της Σανγκάης και της Σεντζέν, δημοσιοποίησαν τις εκτιμήσεις τους για τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου.

Από τις εταιρίες αυτές, οι 1.183 ή ποσοστό περίπου 70% επί του συνολικού αριθμού τους, εκτιμούν ότι θα έχουν θετικά αποτελέσματα, σύμφωνα με την ίδια χρηματιστηριακή επιθεώρηση.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, επτά εισηγμένες εταιρίες αναμένεται ότι θα καταγράψουν καθαρά κέρδη άνω των 10 δισεκατομμυρίων γουάν, (περίπου 1,55 δισεκατομμυρίων δολαρίων) που θα μοιραστούν στους μετόχους τους, ενώ περισσότερες από 600 εταιρίες εκτιμάται ότι θα έχουν καθαρά κέρδη άνω των 100 εκατομμυρίων γουάν.

Αρκετές από τις εταιρίες στους τομείς των τροφίμων και των ποτών, των φαρμακευτικών ειδών, των υπηρεσιών υγείας και των τηλεπικοινωνιών έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες της αγοράς και επέτυχαν σημαντικά κέρδη για το 2021, μέσω της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων, αλλά και της θετικής λειτουργίας τους.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text