Αρχική | Ειδήσεις | Σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, Πέμπτη, 12/8/2021

Σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, Πέμπτη, 12/8/2021

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δεν μας ανησύχησε η σημερινή πτώση της αγοράς καθώς η υποχώρηση του ΓΔ ήταν σχετικά μικρή  -0,69% (στις 894 μονάδες) με πολύ μικρό τζίρο (μόλις 24 εκατ) στα ψηλά του 20ήμερου εύρους του.

Θα ανησυχήσουμε αν ο ΓΔ διασπάσει καθοδικά την γραμμή του ΕΚΜΟ30 που διέρχεται από τις 885 μονάδες και τον μέσον άξονα των 880 μονάδων του 4μηνου εύρους του.

Προς το παρόν λοιπόν παραμένουμε αισιόδοξοι αναμένοντες, κάτω από τα παρόντα διαγραμματικά δεδομένα, ανάκτηση των 900 μονάδων.


Στρατηγική για αύριο, Παρασκευή, 13/8/21

Το κατά σχεδόν πλήρως αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει αύριο πράξεις.

Μετοχές

Το πλάτος της αγοράς ήταν σήμερα καθαρά πτωτικό με τα 3/4 των μετοχών να κλείνουν με πτώση ενώ 3 μετοχές, οι ΚΕΚΡ, ΑΒΑΞ και ΟΛΥΜΠ, σημείωσαν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με πάλι 3 μετοχές. τις ΙΝΛΟΤ, ΜΙΓ και ΕΛΛΑΚΤ, που σημείωσαν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : ο ΚΕΚΡΟΠΑΣ σήμερα μας εντυπωσίασε
με μεγάλη άνοδο +9,25% και μεγάλο όγκο 116 χιλ τεμάχια αλλά πρόκειται για μετοχή κερδοσκοπική με ασταθή εμπορευσιμότητα για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επενδυτές.Πάντως η μετοχή δείχνει διαθέσεις ανάδρασης και τυχόν στοίχημα υπέρ της, πιθανόν να πετύχει.

Ομοίως και ο ΑΒΑΞ, με την σημερινή μεγάλη άνοδο +4,22% και μεγάλο όγκο 212 τεμαχίων δείχνει ανοδικές διαθέσεις.

Από την άλλη μεριά δεν μας εξέπληξαν σήμερα οι μεγάλες πτώσεις -5,50% και -7% των αντίστοιχα ΜΙΓ και ΙΟΝΛΟΤ μετά τις εκτινάξεις των τελευταίων ημερών. Η ΜΙΓ φάνηκε να διανέμεται.σήμερα.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text