Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Amazon: Σχεδιάζει δίκτυο με πολυκαταστήματα

Amazon: Σχεδιάζει δίκτυο με πολυκαταστήματα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Amazon: Σχεδιάζει δίκτυο με πολυκαταστήματα

Μια σειρά από πολυκαταστήματα σχεδιάζει να ανοίξει η Amazon, με σκοπό να αποκτήσει πιο ισχυρή παρουσία στον τομέα της λιανικής και συγκεκριμένα στις πωλήσεις ρούχων, ηλεκτρονικών συσκευών και οικιακού εξοπλισμού.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, η Amazon θα ξεκινήσει ανοίγοντας πολυκαταστήματα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Οχάιο και την Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα νέα καταστήματα θα είναι αρκετά μικρότερα σε σχέση με τα συνήθη πολυκαταστήματα, και θα διαθέτουν προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιες θα είναι αυτές οι εταιρείες, ωστόσο σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Wall Street Journal θα προβάλλονται κυρίως τα προϊόντα που φέρουν την ιδιωτική ετικέτα του κολοσσού (ρούχα, έπιπλα, μπαταρίες, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά.).

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η επέκταση της Amazon αναμένεται να κλέψει μερίδιο αγοράς από τις αλυσίδες με φυσικά καταστήματα, οδηγώντας ίσως αρκετές από αυτές ακόμη και στη χρεωκοπία. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και εξαιτίας της γρήγορης επέλασης της εταιρείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όταν μεγάλα εμπορικά κέντρα κατέρρευσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη Wells Fargo & Co, η Amazon σήμερα κατέχει την ισχυρότερη παρουσία στην αγορά ένδυσης των ΗΠΑ, έχοντας ξεπεράσει και τη Walmart.

 

Πηγή: newmoney.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text