Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ κινείται σήμερα (Τετ, 25/8/2021) σταθερά πάνω από τις 900 μονάδες, σε bullish περιοχή

Ο ΓΔ κινείται σήμερα (Τετ, 25/8/2021) σταθερά πάνω από τις 900 μονάδες, σε bullish περιοχή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική θεωρούμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο +0,30% (στις 910 μονάδες, στις 3.30 μμ) παγιώνει την θέση του πάνω από το ψυχολογικό όριο των 900 μονάδων πλησιάζοντας παρά 18 μονάδες ή 2% το υψηλό έτους των 927 μονάδων το οποίο αν διασπάσει ανοδικά, τότε θα είναι αρκετά πιθανή η μετά 7 ολόκληρα χρόνια ανάκτηση των 1000 μονάδων.

Η τάση του ΓΔ και των ξένων δεικτών είναι καθαρά ανοδική γεγονός που στηρίζει την αισιοδοξία μας και τις υψηλές μετοχικές μας θέσεις.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά περίπου 97% με μετοχές ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Σημειώσατε ότι οι τελευταίες μας αγορές στις 23 και 24 Αυγούστου για τεχνικούς λόγους δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα στο χαρτοφυλάκιό μας. Μέχρι αύριο θα έχουμε λύσει το πρόβλημα.

Μετοχές

Παρά το θετικό πρόσημο του ΓΔ, οι πτωτικές μετοχές ισαριθμούν αυτή τη στιγμή των ανοδικών ενώ 5 μετοχές, οι ΙΝΤΚΑ, ΙΝΛΟΤ, ΙΝΚΑΤ, ΒΙΟΣΣΚ και ΑΛΜΥ, πετυχαίνουν ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια δευτερεύουσα υπεραγορασμένη μετοχή, την ΑΤΤΙΚΑ, που σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Σήμερα μας εντυπωσιάζουν οι ΙΝΤΚΑ (+8,66% με 400 χιλ τεμ) και ΒΙΟΣΣΚ (+8% με 380 χιλ τεμάχια) που σημειώνουν με δύναμη νέα υψηλά έτους. Είναι σαφώς υπεραγορασμένες αλλά έχουμε την αίσθηση ότι και οι δύο, ιδίως η ΒΙΟΣΣΚ, έχουν ακόμα ανοδικό δρόμο, οπότε αποτελεί δίλλημα αν θα πρέπει να αγοραστούν σήμερα.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου.

Μετοχές που τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση αντίστασης – υψηλού τριμήνου : διακρίνουμε τις, ΠΛΑΚΡ με στροφέα τα 18,50 ευρώ, ΑΒΑΞ 1,25, ΑΡΑΙΓ, 5,8, ΣΑΡ 9 και ΠΛΑΙΣ με στροφέα τα 4,22 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΒΙΟΣΣΚ, ΙΝΤΚΑ, ΑΛΜΥ, ΙΝΚΑΤ, ΕΠΣΙΛ και ΔΕΗ, ενώ καμία δεν σημειώνει νέα χαμηλά έτους ενδεικνύοντας ότι η γενική τάση είναι bullish.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.

------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

 

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text