Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ παγιώνει σήμερα, Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, τα ικανοποιητικά κέρδη των 35 μονάδων ή +4% των τελευταίων ημερών καθώς και την θέση του λίγο κάτω του υψηλού έτους

Ο ΓΔ παγιώνει σήμερα, Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, τα ικανοποιητικά κέρδη των 35 μονάδων ή +4% των τελευταίων ημερών καθώς και την θέση του λίγο κάτω του υψηλού έτους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική θεωρούμε την σημερινή συνεδρίαση καθόσον ο ΓΔ (+0,10%, στις 915 μονάδες, στις 4.10 μμ) σταθεροποιεί για δεύτερη μέρα την ευνοϊκή θέση του (για ανοδική διάσπαση) λίγο κάτω του υψηλού έτους των 927 μονάδων το οποίο αν διασπάσει ανοδικά, τότε θα είναι αρκετά πιθανό, λόγω εδραιωμένης ανοδικής τάσης, να προσεγγίσει στην συνέχεια και το ψυχολογικό όριο των 1000 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το σχεδόν πλήρες μετοχών Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές ξεπερνούν οριακά αυτή τη στιγμή τις καθοδικές ενώ 4 μετοχές, οι ΠΡΟΦ, ΕΠΣΙΛ, ΠΛΑΚΡ και ΚΕΚΡ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3%  σε σύγκριση με τρεις, τις ΑΤΤΙΚΑ, ΙΝΛΟΤ και ΑΤΤ, που σημειώνουν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Είναι η της πληροφορικής ΠΡΟΦ που πετυχαίνει την μεγαλύτερη σήμερα για εμπορεύσιμη μετοχή άνοδο +8,30% με μεγάλους γι αυτήν όγκους 90 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής διασπώντας ανοδικά το υψηλό τριμήνου.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου δίνει σήμερα μόνον η αναφερθείσα ΠΡΟΦ ενώ καμία δεν δίνει σήματα πωλήσεων με αντίστροφη σηματοδότηση.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήμα αγορών οι : ΟΤΟΕΛ με στροφέα τα 7,7 ευρώ, ΓΕΚΤ 10,10, ΠΛΑΘ 8,10 και ΜΥΤΙΛ με αγκίστρι (η πρώτη τοπική κορυφή μετά από διασπασθέντα στροφέα) τα 16 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΠΡΟΦ, ΕΠΣΙΛ, ΒΙΟΣΣΚ, ΙΝΚΑΤ και ΑΛΜΥ.

Θα επανελθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

 

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text