Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ με σχετικά μεγάλη άνοδο διασπά αυτή τη στιγμή (4.10 μμ, Δευτ, 30/8/21) το υψηλό έτους των 927 μονάδων

Ο ΓΔ με σχετικά μεγάλη άνοδο διασπά αυτή τη στιγμή (4.10 μμ, Δευτ, 30/8/21) το υψηλό έτους των 927 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σημαντική από διαγραμματική άποψη είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ διασπά οριακά κατά μια μονάδα το υψηλό έτους των 927 μονάδων των αρχών Ιουνίου με καλή άνοδο +1,30% και μέτριο τζίρο 60 εκατ αναμενομένων στο κλείσιμο που είναι σαφώς μεγαλύτερος από τους χαμηλούς ημερήσιους τζίρους του φετινού καλοκαιριού.

Εάν η διάσπαση κρατηθεί και σε τιμές κλεισίματος, τότε θα ανοίξει ο δρόμος και για το σημαντικό ψυχολογικό επίπεδο των 1000 μονάδων που έχουμε να δούμε από τον Δεκέμβριο 2014.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 927,20 μονάδες, το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 91% σε 95% αγοράζοντας 200 ΜΥΤΙΛ, 2000 ΕΛΛΑΚΤ και 300 ΣΑΡ.

Η μετοχή της ημέρας : Θα λέγαμε ότι είναι ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ που διασπά ανοδικά τον στροφέα – υψηλό διμήνου με μεγάλη άνοδο +7% και μεγάλους όγκους 900 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα- εμφανούς αντίστασης - υψηλού διμήνου-τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα ο αναφερθείς  ΕΛΛΑΚΤ και ο ΜΥΤΙΛ που διασπά ανοδικά αγκίστρι (την πρώτη επόμενη κορυφή από διασπασθέντα στροφέα των 16 ευρώ).

Μετοχές που τείνουν να δώσουν ανάλογα σήματα αγορών, διακρίνουμε τις, ΑΒΑΞ με στροφέα τα 1,25 ευρώ, ΠΛΑΚΡ 18,5, ΟΛΠ 20,3 και ΣΑΡ με στροφέα τα 9 ευρώ.

Σήματα πωλήσεων με την αντίστροφη σηματοδότηση τείνει να δώσει η ΑΤΤ με πωλητικό στροφέα τα 0,13 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΜΥΤΙΛ, ΦΡΙΓΟ, ΒΥΤΕ  και ΠΕΤΡΟ και νέα χαμηλά καμία υπεθυμίζοντάς μας ότι βρισκόμαστε σε bull market.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

 

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text