Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί να σταθεροποιηθεί πάνω από τις 900 μονάδες (σχόλιο Δευτ, 13/9/21)

Ο ΓΔ προσπαθεί να σταθεροποιηθεί πάνω από τις 900 μονάδες (σχόλιο Δευτ, 13/9/21)

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο ΓΔ προσπαθεί να σταθεροποιηθεί πάνω από τις 900 μονάδες (σχόλιο Δευτ, 13/9/21)

Δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ δεν μπορεί να σημειώσει μια δυνατή άνοδο πάνω από το ψυχολογικό όριο των 900 μονάδων ώστε να σταθεροποιηθεί πάνω από αυτό.

Αυτή η στιγμή , 4.00 μμ, καταγράφει μια φτωχή άνοδο +0,35% (στις 904 μονάδες) με μικρό τζίρο (60 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με μαύρο κηροπήγιο (άνοιγμα στις 910 μονάδες και τρέχον στις 904).

Η συνεδρίαση θα καταχωρηθεί σαν θετικής σημασίας αν ο ΓΔ κλείσει κοντά ή πάνω από τις 910 μονάδες και αρνητικής σημασίας αν κλείσει κάτω από τις 905 μονάδες όπου διέρχεται ο μέσος άξονας της 20ήμερης διακύμανσής του.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Στη σημερινή αμφιλεγόμενη συνεδρίαση το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο δεν θα μεταβάλλει την τρέχουσα σύνθεσή του, 86% μετοχές – 14% μετρητά.

Μετοχές

Παρά το θετικό πρόσημο του ΓΔ οφειλόμενο στην άνοδο μερικών δεικτοβαρών μετοχών, οι περισσότερες από τις 55 εμπορεύσιμες μετοχές που παρακολουθούμε καταγράφουν αυτή τη στιγμή πτώση ενώ 4 μετοχές, οι ΦΡΙΓΟ, ΔΕΗ, ΠΛΑΚΡ και ΣΕΝΕΡ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με δύο μετοχές, τις ΑΤΤ και ΠΡΟΦ, που σημειώνουν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Αναμφίβολα είναι η ΔΕΗ που διασπά ανοδικά βραχυχρόνιο σχηματισμό ανάπαυλας με μεγάλη άνοδο +5,50% και μεγάλους όγκους 850 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής.

Σήμα αγορών δίνει σήμερα η ΔΕΗ.

Τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου οι, ΒΙΟ με στροφέα τα 4,7 ευρώ, ΤΕΝΕΡΓ 12,4, ΕΥΡΩΒ 0,87, ΣΑΡ 9, ΜΥΤΙΛ 16,2, ΟΤΟΕΛ 7,7 ενώ τείνει να δώσει αντίστροφο σήμα πωλήσεων με αντίστροφη σηματοδότηση η ΕΧΑΕ με πωλητικό στροφέα τα 3,7 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι ΔΕΗ και ΦΡΙΓΟ και νέα χαμηλά καμία.

Δείκτης τραπεζών ΔΤΡ. Παρουσιάζει λίγο χειρότερο γράφημα από του ΓΔ κυμαινόμενος επί 6 μήνες μεταξύ 500 και 650 μονάδων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται περίπου στην μέση της διακύμανσης αρκετά χαμηλότερα από το υψηλό των 650 μονάδων ενώ ο ΓΔ βρίσκεται πιο κοντά στο δικό του υψηλό των 930 μονάδων

------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text