Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Quest: Τρίτο κατάστημα iStorm στην Κύπρο

Quest: Τρίτο κατάστημα iStorm στην Κύπρο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο Metropolis Mall στην Κύπρο, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Quest, το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου έχει αγκαλιάσει τα καταστήματα iStorm στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, και το τρίτο Apple Premium Reseller Store είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του, στην πόλη της Λάρνακας.

Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και στην πόλη της Λάρνακας, χαρίζοντάς τους τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο η ίδια μπορεί να προσφέρει.

Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.

Η iStorm προσκαλεί τους καταναλωτές την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου να γνωρίσουν από κοντά το μαγικό κόσμο της Apple στο νέο της κατάστημα στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Η εταιρία κάνει λόγο για ένα εορταστικό τετραήμερο με εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα προϊόντα Apple με όφελος έως 180€ για αγορές iPhone, MacBook, iPad και αξεσουάρ.

Το δέκατο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

 

Πηγή: euro2day.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text