Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ παραμένει και σήμερα (Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021) λίγο πάνω από τις 900 μονάδες

Ο ΓΔ παραμένει και σήμερα (Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021) λίγο πάνω από τις 900 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αμφιλεγόμενη θεωρούμε την μέχρι τούδε, (3.55 μμ),  σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ, ναι μεν εμφανίζει άσπρο κηροπήγιο (άνοιγμα στις 900 μονάδες και τρέχον στις 904), εν τούτοις δεν μπορεί να ξεφύγει ανοδικά από το ψυχολογικό επίπεδο των 900 μονάδων και ούτε να διασπάσει ανοδικά τον μέσον άξονα των 905 μονάδων του 40ήμερου εύρους του ώστε να λάβει μεσοβραχυχρόνια ανοδική όψη.

Θα ενθαρρυνθούμε αν ο ΓΔ κλείσει σήμερα πάνω από τις 905 μονάδες και, αντίθετα,  θα αποθαρρυνθούμε αν κλείσει κάτω των 900 μονάδων (-0,60%).

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 867% αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Παρά την ελάχιστη πτώση του ΓΔ (-0,10%), τα 2/3 των μετοχών κινούνται καθοδικά και το 1/3 ανοδικά ενώ 4 μετοχές, οι ΕΛΛ, ΟΛΥΜΠ, ΙΝΚΑΤ, ΕΠΣΙΛ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% και μόνον μια, η άμοιρη ΑΤΤ, σημειώνει μεγάλη πτώση κάτω του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Είναι η γηραλέα, ηλικίας άνω των 80 ετών, ΕΛΛ που διασπά ανοδικά το αγκίστρι της με μεγάλη άνοδο +7% και μεγάλο όγκο 20 χιλ τεμαχίων ή τζίρο 340 χιλ ευρώ.

Τείνουν να σημειώσουν τέτοιες ανοδικές διασπάσεις οι, ΠΛΑΚΡ με στροφέα τα 18,5 ευρώ, ΣΑΡ 9 και ΒΙΟ με στροφέα τα 4,82 ευρώ.

Ομοίως, τρεις μετοχές, τείνουν να σπάσουν καθοδικά των πωλητικό τους στροφέα, οι ΦΡΛΚ με πωλητικό στροφέα τα 4,15, ΕΧΑΕ 3,7 και ΜΠΕΛΑ 12,86 ευρώ.

Ωστόσο οι μετοχές που σήμερα σημειώνουν νέα υψηλά έτους είναι τέσσερες, οι ΕΛΛ, ΙΝΚΑΤ, ΟΛΥΜΠ και ΔΕΗ ενώ καμία δεν σημειώνει νέα χαμηλά έτους.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text