Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Σύντομο σχόλιο ΤΧ, Παρ, 8/10/2021. Με σχετικά μικρή άνοδο ο ΓΔ επαναπροσεγγίζει τις 900 μονάδες

Σύντομο σχόλιο ΤΧ, Παρ, 8/10/2021. Με σχετικά μικρή άνοδο ο ΓΔ επαναπροσεγγίζει τις 900 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική είναι και η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μέτρια άνοδο +,060% (στις 894 μονάδες, στις 4.35 μμ) και μέτριο τζίρο (65 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη του 1% το ψυχολογικό όριο των 900 μονάδων και σε απόσταση μικρότερη του 0,1% τον μέσον άξονα του δίμηνου εύρους του.

Με αυτό το τρόπο, η τάση της αγοράς τείνει να επανέλθει σε ανοδική οπότε εμείς θα ετοιμαζόμαστε για επαναγορές μετοχών, ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το ΤΧ. Την επόμενη εβδομάδα θα αυξήσει τις θέσεις του από 50% σε πρώτη φάση σε 70% εάν ο ΓΔ σημειώσει μια δυνατή άνοδο άνω του +1,50% με κλείσιμο πάνω από τις 900 μονάδες.

Μετοχές

Η αναλογία ανοδικών καθοδικών μετοχών είναι 2 προς 1 ενώ μόνον μια μετοχή ξεπερνά τη μεταβολή του ±3% και είναι τα ΕΛΠΕ (+3,04%). Το γεγονός ότι μόνον μια μετοχή εμφανίζει μεγάλη μεταβολή σημαίνει ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι αναμονής.

Αρκετές μετοχές σημειώνουν σήμερα ικανοποιητικές ανόδους από +1,50% έως +3% με μεγάλους όγκους χωρίς να διασπούν τον στροφέα τους όπως κάνουν οι, ΙΝΚΑΤ, ΑΒΑΞ, ΓΕΚΤ, ΚΡΙ και ΑΔΜΗΕ.

Η ΜΟΗ είναι η μοναδική μετοχή που δίνει σήμερα σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης-υψηλού τριμήνου με καλή άνοδο +1.30% και μεγάλους όγκους 360 χιιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΕΛΠΕ με στροφέα τα 6,25 ευρώ, ΙΝΤΚΑ 2,5. ΣΑΡ 9 και ΠΛΑΚΡ με στροφέα τα 18,5 ευρώ. Εάν ο ΓΔ δεν ανακτήσει τις 900 μονάδες, εμείς δεν σκεφτόμαστε για αγορές.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κατά τις 4.00 μμ.

------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text