Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Η Profile Software χορηγός στο TSAM London Live 2021

Η Profile Software χορηγός στο TSAM London Live 2021

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η Profile Software χορηγός στο TSAM London Live 2021

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, είναι χορηγός του The Summit for Asset Management London 2021, (TSAM London live 2021), της κορυφαίας διοργάνωσης για Asset Management στο χρηματοοικονομικό κλάδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2021, στο Park Plaza Westminster Bridge στο Λονδίνο.

Με διευρυμένη παρουσία σε 45 χώρες, 30 χρόνια εμπειρίας και σταθερές επενδύσεις στο R&D, η Profile επιστρέφει δυναμικά στις δια ζώσης εκδηλώσεις, υποστηρίζοντας την τοπική της παρουσία και προωθώντας τις ευρέως εγκατεστημένες και βραβευμένες λύσεις της, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ομάδα της Profile θα παρουσιάσει την ανανεωμένη και σημαντικά εξελιγμένη “omni-channel” πλατφόρμα Axia Suite για Wealth, Asset και Fund Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody, όπως και το Centevo Suite Cairo για προηγμένες λειτουργίες στη Διαχείριση Κεφαλαίων (Fund Management) και mobile-first λύσεις στους τελικούς πελάτες. Θα παρουσιαστεί ακόμη, η λύση Axia Custody που έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει πλήρη αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών των σύγχρονων Custodian Banks.

Αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και πρακτικές η πλατφόρμα Axia Suite καλύπτει πλήρως τις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου Διαχείρισης Επενδύσεων.

Ο Όμιλος Profile επίσης διαθέτει μία ευρεία γκάμα λύσεων για τον τραπεζικό κλάδο καλύπτοντας τους τομείς Digital Banking, Core Banking, Treasury και Risk Management:

• Finuevo, η νέα mobile-first πλατφόρμα για digital banking. Μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για Digital Banking που προσφέρει μοναδική εμπειρία τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους πελάτες των τραπεζικών οργανισμών αξιοποιώντας όλα τα ψηφιακά κανάλια.

• FMS.next, η νέα και πλήρως ανανεωμένη τραπεζική πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Alternative Finance και FinTech, με δυναμικό front-end.

• Acumen.plus, η εξέλιξη του καταξιωμένου συστήματος διαχείρισης διαθεσίμων Acumen-net που προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα σε cloud-native περιβάλλον ανοιχτής αρχιτεκτονικής, καλύπτοντας όλο το εύρος των εργασιών που αφορούν Treasury και Capital Markets σε πραγματικό χρόνο.

• RiskAvert, η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό και κίνδυνο Αγοράς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Τη φετινή χρονιά στο TSAM θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Asset Management, εμβαθύνοντας στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά, στις νέες τεχνολογίες και στο τοπίο που διαμορφώνει το ρυθμιστικό πλαίσιο. Στα θέματα που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης περιλαμβάνονται: ESG, Investment Operations, Data & Technology, Marketing & Client Services, Risk & Performance, Regulations & Compliance.

 

Δείτε το δελτίο τύπου εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text