Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Info Quest Technologies – Επενδύει στη συνεργασία της με την Xiaomi

Info Quest Technologies – Επενδύει στη συνεργασία της με την Xiaomi

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Info Quest Technologies – Επενδύει στη συνεργασία της με την Xiaomi

Στη συνεργασία της με την Xiaomi συνεχίζει να επενδύει η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της, Δημήτρης Εφορακόπουλος, με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων έξυπνων κινητών της Xiaοmi.

Όπως επισήμανε ο κ.Εφορακόπουλος η παρουσία της Xiaοmi στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2016 μέσω της διανομής της Info Quest Technologies, σηματοδότησε το άνοιγμα της παρουσίας της στην Ευρώπη.

Μιλώντας με αφορμή την παρουσίαση των νέων έξυπνων κινητών Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro που προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά, ο κ. Εφορακόπουλος επισήμανε, επίσης, ότι η Info Quest Technologies ετοιμάζει ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της, το οποίο θα συμβάλει περαιτέρω στη βέλτιστη διάθεση και των προϊόντων Xiaomi στην ελληνική αγορά.

Όπως ανακοινώθηκε, τα νέα έξυπνα κινητά Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά.

Το Xiaomi 11T Pro είναι το πρώτο έξυπνο κινητό της εταιρίας που κυκλοφορεί παγκοσμίως με την ιδιόκτητη τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge, το οποίο επιτρέπει φόρτιση 100% της μπαταρίας σε μόλις 17 λεπτά, εξασφαλίζοντας στους δημιουργούς ολοήμερη, ανεμπόδιστη χρήση. Παράλληλα, παρέχει δυνατότητες λήψης επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν πλάνα με την ίδια έξυπνη τεχνολογία ISO που υπάρχει στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Όπως επισημάνθηκε, τα νέα κινητά κάτω από τον τίτλο «Cinemagic» σημαίνουν το τέλος της εποχής που η δημιουργία ταινιών απαιτούσε βαρύ, και ακριβό εξοπλισμό, με τη νέα σειρά Xiaomi 11T η τεχνολογία κινηματογραφικής παραγωγής γίνεται πλέον διαθέσιμη σε όλους.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της παρουσίασης των δυο νέων έξυπνων κινητών θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμη νέα προϊόντα του οικοσυστήματος της Xiaomi. Το έξυπνο κινητό Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE που συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα ενός υψηλών προδιαγραφών smartphone, χωρίς το αντίστοιχα υψηλό κόστος καθώς και το Xiaomi Mi Smart Air Fryer, συσκευή ετοιμασίας φαγητού.

Η Xiaomi Corporation (ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010), σημειώθηκε, κατατάχθηκε 3η παγκοσμίως σε διάθεση έξυπνων κινητών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 ένω έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στο κλάδο (Διαδίκτυο των Πραγμάτων και Τεχνητή Νοημοσύνη) (ΑΙ+ΙοΤ) με 351,1 εκατομμύρια έξυπνες συσκευές συνδεδεμένες στη πλατφόρμα της, πλην έξυπνων κινητών και φορητών υπολογιστών.

 

Πηγή:ot.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text