Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ επανέρχεται σήμερα (Δευτ, 1.11.21) πάνω από τις 900 μονάδες με προδιάθεση να σπάσει ανοδικά τα υψηλά 20 και 40 ημερών

Ο ΓΔ επανέρχεται σήμερα (Δευτ, 1.11.21) πάνω από τις 900 μονάδες με προδιάθεση να σπάσει ανοδικά τα υψηλά 20 και 40 ημερών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους αγορασμένους είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μέτρια άνοδο +1% (στις 906 μονάδες, στις 4.00 μμ) και με μέτριο τζίρο για την εποχή (50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο), επανέρχεται πάνω από το ψυχολογικό επίπεδο των 900 μονάδων και επι πλέον προσεγγίζει τα υψηλά 20 ημερών των 908 μονάδων και των 40 ημερών των 912 μονάδων, βοηθούμενος από τους Ξένους Δείκτες, εκ των οποίων οι Αμερικανικοί σημειώνουν νέα ιστορικά υψηλά και οι ευρωπαϊκοί προσεγγίζουν τα υψηλά 20 ημερών που βρίσκονται κοντά στα υψηλά έτους.

Η μέσο και μάκρο χρόνια τάση είναι ανοδικές και ευελπιστούμε ότι μέχρι το τέλος τους έτους ο ΓΔ θα έχει πετύχει υψηλό έτους άνω των 930 μονάδων.

Η αισιοδοξία μας θα πέσει αν ο ΓΔ σημειώσει άμεσα απότομη βύθιση και διασπάσει καθοδικά την στήριξη –χαμηλό 20ημέρου των 884 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 87% με μετοχές και 13% με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Θα προχωρούσε σε περιορισμένες αγορές αν ο ΓΔ έκλεινε πάνω από τις 908 ή 912 μονάδες.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ μια μετοχή, η ΛΑΜΔΑ, σημειώνει μεγάλη άνοδο λίγο πάνω από +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -1,50%.

Η μετοχή της ημέρας : Θα λέγαμε ότι είναι η ΣΕΝΕΡ που διασπά ανοδικά έγκυρη αντίσταση με καλή άνοδο +2,60% και μεγάλους όγκους 260 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής.

Η ΛΑΜΔΑ δεν μας εντυπωσιάζει με το +3,20% καθόσον αντιδρά ανοδικά με μάλλον μέτριο όγκο μετά την καθοδική διάσπαση στήριξης με μεγάλους όγκους κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής.

Σήματα αγορών δίνει σήμερα  η ΣΕΝΕΡ και πωλήσεων καμία.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα, σαν της ΣΕΝΕΡ, οι ΑΛΦΑ με στροφέα τα 1,18 ευρώ, ΠΛΑΚΡ 18,7, ΓΕΚΤ 9,2, ΕΤΕ 2,75, ΙΝΛΟΤ 0,59, ΜΟΗ 15,1, ΟΠΑΠ 13,8, ΜΥΤΙΛ 16,2 και ΣΑΡ 9.

Νέα υψηλά τριμήνου σημειώνουν σήμερα οι, ΣΕΝΕΡ, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΤΡΟ και ΕΤΕ ενώ καμία δεν δίνει αντίστροφα σήματα πωλήσεων. Η τάση της αγοράς είναι ανοδική με πιθανότητες συνέχισης.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text