Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ διασπά σήμερα (Δευτ, 8.11.2021) ανοδικά την έγκυρη αντίσταση των 908 μονάδων και το υψηλό 9 εβδομάδων των 912 μονάδων

Ο ΓΔ διασπά σήμερα (Δευτ, 8.11.2021) ανοδικά την έγκυρη αντίσταση των 908 μονάδων και το υψηλό 9 εβδομάδων των 912 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font


Ο κ. Δημόπουλος, έστειλε κανονικά το σχόλιό του, στις 4:08 μμ, όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα.
Η μη έγκαιρη δημοσίευσή του, οφείλεται σε παράλειψη του ατόμου που έχει αναλάβει να το δημοσιεύει.
Αναγνωρίζω ότι, το να ζητήσω συγνώμη δε διορθώνει τόσο τα πράγματα. Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα 40 περίπου ημερών, που η συγκεκριμένη παράλειψη επαναλαμβάνεται.
Το ότι, σήμερα, εργαζόμασταν πυρετωδώς για να ολοκληρώσουμε το περιοδικό, δε συνιστά δικαιολογία και, ως συνδρομητές των σελίδων του κ. Δημόπουλου, ούτε σας αφορά, ούτε και σας ενδιαφέρει.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση αυτή είναι, να σας στείλουμε, δωρεάν το τεύχος, όταν κυκλοφορήσει (είτε σήμερα το βράδυ, είτε αύριο το πρωί).
Σε κάθε περίπτωση, καθώς νιώθω ότι θα πρέπει να επανασυντονιστεί η λειτουργία της εταιρίας μας, από την Τετάρτη, θα αναστείλουμε την πρακτική της εργασίας εξ' αποστάσεως και θα εργαζόμαστε πλέον από το γραφείο μας, τουλάχιστον έως ότου βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα, στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε προς τους συνδρομητές μας.

Γιάννης Σιάτρας

 

 

Υποσχόμενη για περαιτέρω άνοδο είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με καλή άνοδο +1,30% (στις 918 μονάδες, στις 4.00 μμ),με αυξημένο τζίρο (74 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) διασπά ανοδικά τα υψηλά των 4 και 9 εβδομάδων των 908 και 912 εβδομάδων αντίστοιχα.

Τώρα είναι πλέον ανοικτός ο δρόμος για νέα υψηλά έτους άνω των 930 μονάδων όπως ακριβώς συμβαίνει  και στα περισσότερα δυτικά χρηματιστήρια.

Οσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από τις 900 μονάδες (δηλαδή όσο δεν θα επιτρέπει κάποια διόρθωση να κατέβει κάτω του ψυχολογικού ορίου των 900 μονάδων) η επίτευξη νέου υψηλού έτους θα είναι βεβαία.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο θα αυξήσει σήμερα την μετοχική του έκθεση από 87% σε 93% αγοράζοντας σε τιμές κλεισίματος (ώστε να υπάρχει διαφάνεια και ελεγξιμότητα) 1000 ΓΕΚΤΕΡΝΑ, 5000 ΒΙΟΣΣΚ και 300 ΤΕΝΕΡΓΑ.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 4/5 των εμπορεύσιμων μετοχών και πτωτικά το 1/5 ενώ 10 μετοχές, οι ΒΙΟΣΣΚ, ΦΡΙΓΟ, ΔΕΗ, ΓΕΚΤ, ΤΕΝΕΡΓΑ, ΙΝΚΑΤ, ΑΤΤ, ΕΠΣΙΛΟΝ, ΙΝΤΚΑ και ΒΥΤΕ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -1,60%.

Η μετοχή της ημέρας : Θεωρούμε την ΤΕΝΕΡΓΑ που διασπά ανοδικά το φράγμα των 10 ευρώ με μεγάλον όγκο 200 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής και μεγάλη άνοδο +6,30%.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΔΕΗ με στροφέα τα 10,51 ευρώ και ΒΙΟΣΣΚ με στροφέα τα 0,67 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΕΠΣΙΛ, ΒΥΤΕ, ΙΝΛΟΤ, ΚΟΥΕΣ, ΕΤΕ και ΜΟΤΟ ενώ καμία δεν σημειώνει νέα χαμηλά. Η αγορά είναι σαφώς bullmarket.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text