Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Αλλαγή στη σύνθεση του χαρτοφυλακίου στην αυριανή συνεδρίαση

Αλλαγή στη σύνθεση του χαρτοφυλακίου στην αυριανή συνεδρίαση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Για 11η συνεχή μέρα, ο Γενικός Δείκτης, παραμένει πάνω από τις 900 μονάδες. Όμως, κατά το διάστημα αυτό, κατέγραψε 7 πτωτικές συνεδριάσεις και μόλις 4 ανοδικές. Ο δείκτης, παραμένει χωρίς ορμή και όγκο συναλλαγών και απλά, άλλαξε, έστω και για λίγο, επίπεδο σταθεροποίησης.

 

Η απόσταση μεταξύ των καμπυλών του Γενκού Δείκτη και του ΚΜΟ-200, μειώθηκε στο 3,94%, ενώ η καμπύλη του ΚΜΟ-200 έχει ανοδική τροχιά και αυξάνεται με ρυθμό μεταξύ του 0,70 και του 0,75. Θα μπορούσε η καμπύλη του ΚΜΟ-200 να λάβει πτωτική τροχιά; Είναι κάτι που δύσκολα θα μπορούσε να γίνει. Σε δοκιμές που κάναμε για τις επόμενες 10 συνεδριάσεις, η τροχιά του ΚΜΟ-200 παραμένει θετική, ακόμη και αν ο ΓΔ σταδιακά υποχωρήσει μέχρι και τις 760 μονάδες. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχούμε για σήμα εξόδου.

 

Η παρούσα κατάσταση, δε μας ανησυχεί. Είναι βέβαια κουραστική, όμως δεν προκαλεί ανησυχίες και αυτό οφείλεται στα εξαιρετικά αποτελέσματα που καθημερινά δημοσιεύουν οι εισηγμένες εταιρίες, για το 9μηνο της χρήσης του 2021, αποτελέσματα που δικαιώνουν την αισιοδοξία που εκφράζουμε επί πολλούς μήνες και η οποία αποτυπώνεται στις προβλέψεις που διατυπώνουμε.

Αύριο, θα έχουμε μία αναφορά σε όλα τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν μετά την έκδοση του τεύχους Νοεμβρίου.

 

Παράλληλα, έχουμε λάβει την απόφαση να ρευστοποιήσουμε τη συμμετοχή μας στη Σαράντης, καθώς, τα αποτελέσματα του 9μήνου ήταν κατώτερα των προσδοκιών μας. Σε σχόλιο που θα δημοσιεύσουμε στις 3:00 μμ αύριο, θα ανακοινώσουμε την επιλογή μας. Η πράξη αγοράς θα γίνει σε τιμές του αυριανού κλεισίματος.

 

Από αύριο θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση των σχολίων για τις αγορές του εξωτερικού, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσουμε αλλαγές και στο καθημερινό σχόλιο, ενώ θα δημοσιευθούν και αναλυτικές οδηγίες για την παρακολούθηση και καλύτερη κατανόηση των καθημερινών σχολίων.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text