Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ με την σημερινή (Τετ, 17/11/21) έστω και μικρή άνοδό του, απέφυγε να υποκύψει προς τις 900 μονάδων, αλλά αντίθετα γύρισε ανοδικά προς την σημαντική αντίσταση των 921 μονάδων

Ο ΓΔ με την σημερινή (Τετ, 17/11/21) έστω και μικρή άνοδό του, απέφυγε να υποκύψει προς τις 900 μονάδων, αλλά αντίθετα γύρισε ανοδικά προς την σημαντική αντίσταση των 921 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο +0,70% (στις 916 μονάδες, στις 4.20 μμ) και με μέτριο τζίρο (72 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) επαναπροσεγγίζει την αντίσταση – υψηλό 2,5 μηνών των 921 μονάδων από το οποίο απέχει πλέον 5 μονάδες ή 0,50% και που του είναι εύκολο να διασπάσει ανοδικά ενισχύοντας την ορμή του προς το υψηλό έτους των 930 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 95% με μετοχές ΤΧ θα προχωρήσει σε πολύ περιορισμένες αγορές αν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 921 μονάδων. Επίσης, εκτάκτως, εάν ο ΣΑΡ κλείσει με άνοδο μικρότερη του +0,50%, το ΤΧ πουλήσει ένα μέρος αυτών των μετοχών και με το προϊόν θα αγοράσει ΕΛΧΑ.

Μετοχές

Η μετοχή της ημέρας : με κριτήρια τα μεγέθη ανόδου και όγκων και την διαγραμματική θέση (κοντά σε αντίσταση), δεν βλέπουμε καμία μετοχή που να αξίζει τέτοιο τίτλο.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΑΛΜΥ με στροφέα τα 2,25 ευρώ και ΕΛΠΕ με στροφέα τα 6,3 ευρώ ενώ σήματα πωλήσεων με αντίστροφη σηματοδότηση τείνει να δώσει ο ΑΒΑΞ με πωλητικό στροφέα τα 1,04 ευρώ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα μόνον οι ΜΟΤΟ, ΕΠΣΙΛ και ΤΕΝΕΡΓΑ.

Μεγάλους όγκους σαν συσσωρεύσεις διακινούν σήμερα οι ΑΛΜΥ και ΕΛΠΕ και σαν διανομές η ΔΕΗ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ΣΑΡ, ΟΤΕ και ΟΛΠ που χθές κοντά στο κλείσιμο έδωσαν σήματα πωλήσεων με καθοδικές διασπάσεις έγκυρων στηρίξεων και σήμερα αντιδρούν ανοδικά με μεγάλους όγκους. Αν κλείσουν με καλή άνοδο άνω του +1,50%, τότε πιθανόν να επιχειρούν  ανοδική αναστροφή τύπου ακίδας πυθμένα.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text