Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ δεν μπορεί σήμερα (Τετ, 24/11/2021) να αντιδράσει ανοδικά μετά την χθεσινή καθοδική διάσπαση του Χαμηλού 20ημέρου

Ο ΓΔ δεν μπορεί σήμερα (Τετ, 24/11/2021) να αντιδράσει ανοδικά μετά την χθεσινή καθοδική διάσπαση του Χαμηλού 20ημέρου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο ΓΔ δεν μπορεί σήμερα (Τετ, 24/11/2021) να αντιδράσει ανοδικά μετά την χθεσινή καθοδική διάσπαση του Χαμηλού 20ημέρου

Δεν μας ικανοποιεί η σημερινή συνεδρίαση καθόσον ο ΓΔ μετά το χθεσινή καθοδική διάσπαση του ψυχολογικού ορίου των 900 μονάδων και του Χαμηλού κλεισίματος των 898 μονάδων με μεγάλη πτώση -1,80%, δεν μπορεί σήμεα να αντιδράσει ανοδικά υποκύπτοντας σε ήπια πτώση -0,45% (στις 891 μονάδες, στις 3.45 μμ) και  εντείνοντας τις ανησυχίες των επενδυτών.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν αν ο ΓΔ διασπάσει καθοδικά τον μέσον άξονα των 888 μονάδων του 4μηνου εύρους του ενώ, αντίθετα, θα καλυτερέψουν αν ανακτήσει τις 900 μονάδες.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο μετά τις περιορισμένες χθεσινές πωλήσεις ττης  λόγω καθοδικής διάσπασης του ΧΚ20 του ΓΔ, σήμερα δεν θα κάνει πράξεις.

Μετοχές

Πτωτικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 6/10 των εμπορεύσιμων μετοχών και ανοδικά τα 4/10 ενώ 3 μετοχές, οι ΑΛΜΥ, ΙΝΛΟΤ και ΣΑΡ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή (εξαιρείται η τεχνικά αλλοπρόσαλλη ΑΤΤ) δεν σημειώνει πτώση χειρότερη του -2%, γεγονός θετικό για την τάση της αγοράς.

Το κύριο χαρακτηριστικό της αγοράς είναι ότι σήμερα αντιδρούν ανοδικά οι πιο ζωηρές μετοχές του ταμπλώ όπως οι, αναφερθείσες ΑΛΜΥ και ΙΝΛΟΤ και επιπλέον με ανόδους +1% έως +3%, οι ΠΑΠ, ΟΤΟΕΛ, ΜΟΤΟ, ΕΠΣΙΛ, ΜΠΕΛΑ, ΕΥΠΙΚ, ΒΙΟΣΚ, ΒΥΤΕ, ΣΕΝΕΡ και ΚΟΥΕΣ.

Ο ΣΑΡ προσπαθεί να ανακόψει την καθοδική τάση των τελευταίων εβδομάδων με μεγάλη σημερινή άνοδο +3% και επάνοδο πάνω από την προσφάτως διασπασθείσα στήριξη των 8.60 ευρώ.

Οι τράπεζες δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με πτώση του ΔΤΡ -1%, γεγονός όχι θετικό για την αγορά.

Για αύριο εστιάζουμε την προσοχή μας στις 900 και 888 μονάδες του ΓΔ των οποίων η διάσπαση πιθανόν να κρίνει την βραχυχρόνια κατεύθυνση της αγοράς.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text