Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ σήμερα (Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021) αντιδρά ήπια ανοδικά προσπαθώντας να πλησιάσει τις 900 μονάδες

Ο ΓΔ σήμερα (Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021) αντιδρά ήπια ανοδικά προσπαθώντας να πλησιάσει τις 900 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δεν μας ικανοποιεί απόλυτα η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ σημειώνει μικρή σχετικά ανοδική αντίδραση +0,60% (στις 894 μονάδες, στις 2.00 μμ) και μικρό τζίρο (50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο), η οποία αντίδραση αποτελεί μόνον το 1/8 έως 1/9 της πρόσφατης 6ήμερης διόρθωσης από τις 930 στις 890 μονάδες.

Για να αναθαρυνθούμε και να προχωρήσουμε σε επαναγορές θα πρέπει ο ΓΔ να ανακτήσει το0 50% της αναφερθείσας διόρθωσης κλείνοντας πάνω από τις 910 μονάδες.

Αντίθετα, εμείς θα προχωρήσουμε σε μερικές ακόμα πωλήσεις αν ο ΓΔ υποχωρήσει κάτω του κυλιόμενου πυθμένα του των 889 μονάδων

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο δεν θα κάνει σήμερα πράξεις αφού ο ΓΔ δεν φαίνεται να εξέλθει του αναφερθέντος οριζόντιου καναλιού.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 9/10 των μετοχών και καθοδικά το 1/10 ενώ 4 εμπορεύσιμες μετοχές, οι ΙΝΛΟΤ, ΑΒΑΞ, ΕΠΣΙΛ, ΑΛΜΥ, πετυχαίνουν ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -2%, εκτός της πολύπαθης ΑΤΤ που σημειώνει και σήμερα limit down.

Σήμερα, ημέρα αναστροφής τοπικού πυθμένα, είναι ευκαιρία να δούμε τις πιο ζωηρές μετοχές. Διακρίνουμε αυτές που σημειώνουν νέα υψηλά έτους και είναι οι ΑΛΜΥ και ΕΠΣΙΛ και οι οποίες είναι πιθανόν, λόγω momentum, να έχουν ακόμα ανοδικό δρόμο (εφόσον δεν καταρρεύσει ο ΓΔ), και επίσης, διακρίνουμε αυτές που πετυχαίνουν καλές ανόδους από +2% έως +3% και βρίσκονται πολύ κοντά στα υψηλά έτους και είναι είναι οι, ΜΟΤΟ, ΒΙΟΣΣΚ, ΚΡΙ, ΙΝΛΟΤ, ΟΤΟΕΛ και ΒΥΤΕ.

Ο ΔΤΡ αυτή τη στιγμή αντιδρά ηπιότερα από τον ΓΔ, +0,30% έναντι +0,60%, δείχνοντας αδυναμία κατά τις τελευταίες 5-6 συνεδριάσεις. Ο ΔΤΡ θα ανακτήσει πλήρως την ανοδική του δυναμική αν επανέλθει πάνω από τις 600 μονάδες (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 581).

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text