Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Intracom: Πούλησε θυγατρική με τουριστικό ακίνητο στη Μύκονο έναντι €32,28 εκατ.

Intracom: Πούλησε θυγατρική με τουριστικό ακίνητο στη Μύκονο έναντι €32,28 εκατ.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Intracom: Πούλησε θυγατρική με τουριστικό ακίνητο στη Μύκονο έναντι €32,28 εκατ.

Σε πώληση του 50% της θυγατρικής Devenetco, κύριας ακινήτου στο Καλό Λιβάδι Μυκόνου, στην Amicross προχωρά η Intracom Holdings, με την Intrakat να αναλαμβάνει την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο ακίνητο.

Ειδικότερα, η Intracom Holdings, σε συνέχεια της από 19.10.2021 σχετικής γνωστοποίησής της, ανακοινώνει ότι στις 26.11.2021 η, κατά ποσοστό 82,64% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία INTRADEVELOPMENT ολοκλήρωσε την πώληση και μεταβίβαση στην εταιρεία «AMICROSS LTD» του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%, σύμφωνα με τις προβλέψεις της από 18.10.2021 σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας αγοραπωλησίας μετοχών.

Η “Devenetco Ltd”, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών. Το τελικό τίμημα της ως άνω συναλλαγής διαμορφώθηκε στο ποσό των € 32.389.278,35.

Εν συνεχεία, η Intrakat ανακοίνωσε ότι στις 25.11.2021 υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία "AMICROSS LTD" με τους βασικούς όρους για την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο "Καλό Λιβάδι" Μυκόνου , προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ.

 

Δείτε το δελτίο τύπου, εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text