Αρχική | Διάφορα | Χ&Α - 234 | FLEXOPACK: Διευρύνει το αποτύπωμα της στην Ευρώπη

FLEXOPACK: Διευρύνει το αποτύπωμα της στην Ευρώπη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
FLEXOPACK: Διευρύνει το αποτύπωμα της στην Ευρώπη

 

 

FLEXOPACK

Διευρύνει το αποτύπωμα της στην Ευρώπη

 

 

H Flexopack, την 13/10/2021, ανακοίνωσε ότι προχωρά στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρίας με επωνυμία FLEXOPACK DENMARK APS στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η λειτουργία της εταιρίας θα ελέγχεται από κυπριακή θυγατρική της εταιρίας και η εκκίνηση της θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα. Η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρίας εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής, εδώ.

 

Η Flexopack, συμμετέχει με ποσοστό 100% σε 9 θυγατρικές επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Αυστραλία (2 θυγατρικές), Νέα Ζηλανδία, στην Πολιτεία Delaware των Η.Π.Α., στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Πολωνία (εξυπηρετεί παράλληλα, Ουκρανία, Ρωσία και Γερμανία), στη Σερβία, στη Γαλλία και στην Κύπρο. Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Πολωνία και στην Αυστραλία ενώ οι εταιρίες διανομής και εμπορίας βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στο Delaware, στη Σερβία και στην Νέα Ζηλανδία. Οι στρατηγικές γεωγραφικές τοποθετήσεις της Flexopack, έχουν φθάσει σε ένα επίπεδο που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της διεθνούς αγοράς, ειδικότερα στην Ευρώπη. Με την προσθήκη της θυγατρικής στην Δανία - η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες με την μεγαλύτερη κατανάλωση και τις περισσότερες εξαγωγές κρέατος στον κόσμο- η Flexopack μεγαλώνει το αποτύπωμα της στην Ευρώπη.

 

Εκτιμούμε ότι η νέα θυγατρική θα συμβάλει αυξητικά στον κύκλο εργασιών του Ομίλου, πιθανότατα μέσα στο 2022. Η διοίκηση, βέβαια έχει ενημερώσει ότι η έναρξη της λειτουργίας της νέας θυγατρικής θα γίνει στο προσεχές διάστημα, γεγονός που εκτιμούμε ότι δεν θα συμβάλει στα οικονομικά μεγέθη της χρήσης του 2021. Για το σύνολο του έτους, να υπενθυμίσουμε ότι αναθεωρήσαμε τις προβλέψεις μας προς τα κάτω αναμένοντας πωλήσεις € 98,0 εκατ. και κέρδη € 8,7 εκατ., λόγω του αυξημένους κόστους στις πρώτες ύλες και στα μεταφορικά.

 

Δείτε τον πίνακα οικονομικών μεγεθών, εδώ.

 

Δείτε περισσότερες ειδήσεις εισηγμένων εταιριών,εδώ.

Επιστροφή στα περιεχόμενα,εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text