Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | 8ο νέο υψηλό 52 εβδομάδων για την ΜΕΝΤΙ μέσα στον Δεκέμβριο.

8ο νέο υψηλό 52 εβδομάδων για την ΜΕΝΤΙ μέσα στον Δεκέμβριο.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση, σημειώθηκε 1 νέο υψηλό 52 εβδομάδων από την ΜΕΝΤΙ και 3 νέα χαμηλά 52 εβδομάδων από τις μετοχές, TITC, ΠΡΕΤΖ και ΚΡΕΤΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι, την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε, η διαγραφή της ΚΡΕΤΑ, από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Κατά τον Δεκέμβριο, η ΜΕΝΤΙ, διαμορφώνει το 8ο νέο υψηλό 52 εβδομάδων, σημειώνοντας απόδοση 32,2%, από την 30/11/2021 μέχρι χθές. Αντίθετα, από τις μετοχές, που διαμόρφωσαν χαμηλό 52 εβδομάδων, για την TITC, αυτό είναι το 5ο που σημειώνεται μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ για την ΠΡΕΤΖ, αυτό είναι το 2ο νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Για την μετοχή της ΚΡΕΤΑ, δεν θα προβούμε σε σχολιασμό, καθώς όπως αναφέραμε και παραπάνω, αναμένεται η έξοδος της από το χρηματιστήριο.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια του μήνα, νέα υψηλά 52 εβδομάδων, έχουν σημειώσει οι μετοχές, ΚΟΥΑΛ (6), ΟΤΟΕΛ (3), ΕΤΕ (2), ΑΝΕΚ (2), ΚΕΠΕΝ (2), CENER (1), BIOKA (1), ΛΑΒΙ (1) και ΣΑΡΑΝ (1). Αντίστοιχα χαμηλά 52 εβδομάδων, μέσα στον Δεκέμβριο, έχουν σημειώσει οι μετοχές ΦΛΕΞΟ (5), ΛΟΥΛΗ (1) και ΜΕΡΚΟ (1).

Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

 

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, η ΜΕΝΤΙ πέτυχε νέο υψηλό 20 ημερών και 20 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με 4 συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών εμφανίζεται η ΜΕΝΤΙ, ενώ με 4 συνεχόμενα χαμηλά 20 ημερών, εμφανίζεται η ΚΟΡΔΕ και ΠΛΑΙΣ και με 2 συνεχόμενα νέα χαμηλά 20 ημερών εμφανίζονται οι μετοχές, ΙΝΛΟΤ, ΕΛΣΤΡ, ΑΔΜΗΕ, ΟΛΥΜΠ, ΠΡΕΤΖ και TITC.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text