Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση 5,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων για το 2021

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση 5,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων για το 2021

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση 5,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων για το 2021

Σε ανοδική πορεία κινήθηκε η παραγωγή ασφαλίστρων της Ευρωπαϊκής Πίστης για το 2021, ξεπερνώντας και τον στόχο τον οποίο είχε θέσει η ίδια η εταιρεία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει η εταιρεία κατάφερε να υλοποιήσει το στόχο του τριετούς Επιχειρηματικού της Σχεδίου, αλλά να τον ξεπεράσει, σημειώνοντας αύξηση και σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, το 2021 τα Καθαρά Ασφάλιστρα διαμορφώθηκαν σε € 196,3 εκ. (€ 233,7 εκ. με Δικαιώματα Συμβολαίων), έναντι € 186,8 εκ. το 2020 (αύξηση 5,1%), ξεπερνώντας έτσι και το στόχο των € 195,0 εκ. της Καθαρής Παραγωγής που προέβλεπε το τριετές Επιχειρηματικό Σχέδιο 2020 - 2022.

«Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, τόσο λόγω της πανδημικής κρίσης αλλά και της γενικότερης αβεβαιότητας.

Η διοίκηση της εταιρείας εκφράζει την ικανοποίησή της για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, τις θερμές ευχαριστίες της προς το ανθρώπινο δυναμικό της για την συμβολή τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων διαχρονικά, προς τους ασφαλισμένους της για την πιστότητά τους στην Εταιρία και προς τους μετόχους της για την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

Πηγή:businessdaily.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text