Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ ανεβαίνει σήμερα (Δευτ, 10/1/2022) με δύναμη προς τις 920 μονάδες

Ο ΓΔ ανεβαίνει σήμερα (Δευτ, 10/1/2022) με δύναμη προς τις 920 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητικότατη για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει μεγάλη άνοδο +1,42% (στις 919 μονάδες, στις 3.00 μμ) με μεγάλο τζίρο (75 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) ενώ τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημειώνουν μικρές πτώσεις αλλά πολύ κοντά στα υψηλά εποχής.

Όπως βλέπουμε στο γράφημα, η τάση του ΓΔ είναι καθαρά ανοδική με όλους τους δείκτες τάσης(δεν φαίνονται στο γράφημα παρά μόνον ο ΕΚΜΟ30 και ο ΑΚΜΟ200) να είναι bullish , που σημαίνει ότι οι πιθανότητες, λόγω ορμής, είναι υπέρ της συνέχισης και της επίτευξης νέου υψηλού τριμήνου πάνω από τις 923 μονάδες του Νοεμβρίου 2021.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από +1,50%, το ΤΧ θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες αγορές της εποχής αυξάνοντας την μετοχική του έκθεση από 95% σε 97,50% με αγορές 1500 τεμαχίων ΕΤΕ, της πιο ζωηρής τραπεζικές μετοχής αυτό το καιρό.

Μετοχές

Η μετοχή της ημέρας : Θεωρούμε τις τρεις τραπεζικές μετοχές ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡ και ΕΥΡΩΒ, που σημειώνουν μεγάλες ανόδους με μεγάλους όγκους.

Σήματα αγορών δεν βλέπουμε σε καμία σήμερα  κατ ιδίαν μετοχή, βλέπουμε όμως σήματα αγορών στον δείκτη τραπεζών ΔΤΡ ωθούμενο από την ΕΤΕ.

Τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα – υψηλού τριμήνου οι, ΑΛΦΑ με στροφέα τα 1,16 ευρώ, ΠΡΟΦ 6,4, ΒΙΟ 4,85, ΕΥΔΑΠ 7,85, ΟΤΕ 16,8 και ΚΡΙ με στροφέα τα 8,5 ευρώ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα οι, ΕΥΠΙΚ, ΒΥΤΕ, ΕΤΕ, ΕΕΕ, ΠΑΠ και ΚΟΥΕΣ ενώ καμία δεν σημειώνει νέα χαμηλά τριμήνου. Η αναλογία 6 προς 0 δείχνει ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τάση.

Θα επανέλθουμε αύριο στην γνωστή ώρα κατά τις 4.00-4.30 μμ.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text