Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Ο “Οδηγός των συνδρομητικών σελίδων” του "απόλυτου συστήματος συναλλαγών"

Ο “Οδηγός των συνδρομητικών σελίδων” του "απόλυτου συστήματος συναλλαγών"

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ένας από τους στόχους μας, ως site και ως εταιρία που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο, για το 2022, είναι η βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους συνδρομητές μας.

Έτσι, ξαναβλέπουμε, ένα προς ένα, όλα τα κομμάτια που συνθέτουν τη συνδρομητική μας υπηρεσία, ακούμε τις δικές σας παρατηρήσεις (οι οποίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες στο eurocapital.gr@gmail.com) και κάνουμε αρκετές αλλαγές, στην ύλη, το ύφος και την παρουσίαση.

 

Μία, σημαντική νομίζουμε, αλλαγή, είναι η συγκέντρωση των συνδρομητικών σελίδων, που σήμερα είναι διασκορπισμένες σε διάφορα μέρη του site, σε μία σελίδα, μέσα από την οποία θα έχετε εύκολη πρόσβαση.

 

Στον “Οδηγό συνδρομητικών σελίδων”, θα μπορείτε να βρίσκετε, εύκολα, μία σειρά στοιχείων και άρθρων που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε καλύτερα τα σχόλιά μας, το χαρτοφυλάκιό μας, τα άρθρα μας και, γενικότερα, αυτά που θέλουμε να σας μεταφέρουμε, μέσα από τη συνδρομή σας.

 

Στο εξής, ο Οδηγός, θα βρίσκεται στο πάνω μέρος του τμήματος των συνδρομητικών σελίδων του "απόλυτου συστήματος".

Δείτε τον οδηγό, εδώ. (Καθώς, ο οδηγός "κατεβαίνει" αυτόματα από το δικό μας λογαριασμό στο "google drive", απαιτείται ένα διάστημα 6 έως 8 δευτερολέπτων για να "φορτώσει" στον υπολογιστή σας.)

Κατά τις επόμενες μέρες, ο οδηγός αυτός θα συμπληρώνεται με νέα στοιχεία.

 

Επίσης, εντός των επομένων ημερών, θα ολοκληρώσουμε έναν αντίστοιχο οδηγό για τις σελίδες με τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στο site μας, ενώ γράφονται επεξηγήσεις και παραδείγματα, σε πολλές απ’ αυτές.

Εκτιμούμε ότι, με τους δύο αυτούς “οδηγούς”, θα έχουμε κάνει ένα πρώτο βήμα, για την καλύτερη κατανόηση των συνδρομητικών σελίδων, αλλά και πολλών από τα “μυστικά” της χρηματιστηριακής μας αγοράς.

 

Σήμερα, σκόπευα να απαντήσω σε μερικές από τις ερωτήσεις συνδρομητών που συγκέντρωσα κατά τις προηγούμενες μέρες. Όμως, η “τακτοποίηση” των οδηγών, πήρε περισσότερο χρόνο απ’ ότι είχα προϋπολογίσει. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα, αναγκαστικά μεταφέρονται για αύριο. Συγνώμη για τη μικρή ασυνέπεια.

 

Καλό σας βράδυ.

 

Γιάννης Σιάτρας


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text