Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | COSTAMARE PARTICIPATIONS PLC: Αλλαγή στην Σύνθεση του ΔΣ και των ανώτατων στελεχών

COSTAMARE PARTICIPATIONS PLC: Αλλαγή στην Σύνθεση του ΔΣ και των ανώτατων στελεχών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η από 27 Δεκεμβρίου 2021 Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας «Costamare Participations Plc» (η «Εταιρεία»), επανεξέλεξε τον κ. Γεώργιο Ράλλη του Ανδρέα – Ιάσωνα, σε συνέχεια της λήξης της θητείας του, ως Ανεξάρτητο και Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ

Σε συνέχεια της από 27 Δεκεμβρίου 2021 αποφάσεως της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας με την οποία ορίστηκε η νέα Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας κατά το είδος της ως Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τρία (3) μέλη, τα οποία είναι στο σύνολό τους μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκ των οποίων δύο (2) ανεξάρτητα, με ετήσια θητεία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας της 27 Δεκεμβρίου 2021 εξέλεξε ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: (α) Λώρα Στυλιανού του Στυλιανού, Μέλος Κατηγορίας ΙΙΙ και Μη εκτελεστικό μέλος, (β) Ηλίας Αγαπίου του Αντωνίου, Μέλος Κατηγορίας ΙΙ και Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και (γ) Γεώργιος Ράλλης του Ανδρέα – Ιάσωνα, Μέλος Κατηγορίας Ι και Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Τα εκλεγέντα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου στο σύνολό τους διαθέτουν επαρκή γνώση στον τομέα δραστηριοποίησης της Εταιρείας. Επιπλέον, ήτοι η πλειοψηφία των εκλεγέντων μελών πληρούν τα κριτήρια της ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020, ενώ τουλάχιστον ένα μέλος, ο κ. Ηλίας Αγαπίου, διαθέτει την απαιτούμενη επαρκή́ γνώση στην ελεγκτική ή λογιστική σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.

Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου είναι ενός (1) έτους και παρατείνεται αυτόματα μέχρι την πρώτη Ετήσια Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας της.

Περαιτέρω, σε συνέχεια των ανωτέρω, η Επιτροπή Ελέγχου συνήλθε και συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα, εκλέγοντας μεταξύ των μελών της ως Πρόεδρο τον κ. Ηλία Αγαπίου του Αντωνίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 1 στοιχ. ε) του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, όπως ισχύει.

Η σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου και η ιδιότητα του κάθε μέλους έχουν ως ακολούθως:

1) Ηλίας Αγαπίου του Αντωνίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

2) Λώρα Στυλιανού του Στυλιανού, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

3) Γεώργιος Ράλλης του Ανδρέα – Ιάσωνα, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

Δείτε το δελτίο τύπου, εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text