Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | "Τακτοποίηση" των χρηματιστηριακών στατιστικών του site

"Τακτοποίηση" των χρηματιστηριακών στατιστικών του site

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ξεκίνησε, από σήμερα, η νέα μορφή δημοσίευσης των διαφόρων στατιστικών που υπάρχουν στο eurocapital.gr.

Τα στατιστικά αυτά, υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Πλην όμως, είχαν καταλήξει να είναι διάσπαρτα και συχνά, χωρίς τη συνοχή που πρέπει να έχουν μεταξύ τους.

Στο εξής, κάθε στατιστικό θα τοποθετείται σε ειδικό πίνακα, όπου ο χρήστης, θα μπορεί εύκολα να το επισημαίνει και να ανοίγει τη σχετική σελίδα.

Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και τα συνδρομητικά στατιστικά, με την επισήμανση ότι είναι μόνον για συνδρομητές.

Προς το παρόν, έχουν "τακτοποιηθεί" οι κατηγορίες στατιστικών: α) Χρηματιστήριο της Αθήνας και β) Κλαδικοί δείκτες. Εκτιμούμε ότι, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα έχει ολοκληρωθεί η δημοσίευση όλων.

Μπορείτε να δείτε τα "γενικά" στατιστικά εδώ και τις κατηγορίες: α) Χρηματιστήριο της Αθήνας (εδώ) και β) Κλαδικοί δείκτες (εδώ)

Τα στατιστικά αυτά είναι χρήσιμα. Από σήμερα, κάνουμε και την πρόσβασή τους εύκολη. Η χρήση τους, θα σας βοηθά να αντιλαμβάνεστε καλύτερα και τη γενικότερη λειτουργία της χρηματιστηριακής αγοράς, αλλά και τα χαρακτηριστικά της φάσης που βρισκόμαστε κάθε φορά.

Μετά την ολοκλήρωση της "τακτοποίησής" τους, θα υπάρξει, όπου χρειάζεται, και περιγραφή της λειτουργίας και της χρησιμότητας του κάθε στατιστικού στοιχείου. Εκτιμιμούμε ότι αυτό θα ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου 2022.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text