Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Intrakat: Απόκτηση μεριδίου 6,2% του Δ.Θεοδωρίδη από τη Strongview

Intrakat: Απόκτηση μεριδίου 6,2% του Δ.Θεοδωρίδη από τη Strongview

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Intrakat: Απόκτηση μεριδίου 6,2% του Δ.Θεοδωρίδη από τη Strongview

Η Intrakat σε συνέχεια των από 21/01/2022 γνωστοποιήσεων της εταιρείας Strongview Holdings Limited (για λογαριασμό αυτής και της Voicecolour Investments Limited) και του κ. Δημήτριου Θεοδωρίδη, σχετικά με τα δικαιώματα ψήφου αυτών επί μετοχών της Εταιρείας, όπως τα εν λόγω δικαιώματα διαμορφώθηκαν στις 20/01/2022, γνωστοποιεί τις ακόλουθες μεταβολές επί των δικαιωμάτων ψήφου επί των μετοχών της Εταιρείας:

Την 20/01/2022 η Voicecolour Investments Limited, η οποία έχει νομίμως συσταθεί και υφίσταται σύμφωνα με το Δίκαιο της Δημοκρατίας της Κύπρου και έχει μοναδικό μέτοχο την εταιρεία με την επωνυμία Strongview Holdings Limited, απέκτησε 3.000.000 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 6,247% του συνόλου των μετοχών, μετά δικαιώματος ψήφου, της Εταιρείας, μέσω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης από την Strongview Holdings Limited. Κατόπιν των ανωτέρω, η Strongview Holdings Limited κατέχει συνολικά, άμεσα και έμμεσα, 6.934.373 μετοχές ήτοι ποσοστό 14,44% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας έναντι προηγούμενου ποσοστού 14,44% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, το οποίο κατείχε άμεσα.

Επιπλέον, ο κ. Δημήτριος Θεοδωρίδης κατέχει άμεσα 167.624 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,35% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου και μετοχών της Εταιρείας και περαιτέρω ως μοναδικός μέτοχος ελέγχει την Strongview Holdings Limited και έτσι κατέχει έμμεσα 6.934.373 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14,44% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου και μετοχών της Εταιρείας. Έτσι ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου που ελέγχει άμεσα και έμμεσα ο κ. Δημήτριος Θεοδωρίδης παραμένει αμετάβλητος στο ποσοστό 14,79% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Δείτε το δελτίο τύπου, εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text