Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Στρατηγική συνεργασία HotelBrain με τον Όμιλο Radisson

Στρατηγική συνεργασία HotelBrain με τον Όμιλο Radisson

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στρατηγική συνεργασία HotelBrain με τον Όμιλο Radisson

Τη στρατηγική του συνεργασία με τον Όμιλο HotelBrain ανακοίνωσε ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος Radisson, ο οποίος διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του στα ελληνικά νησιά με δύο νέες προσθήκες.

Πρόκειται για το Radisson Resort Plaza Skiathos, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του αργότερα εντός του 2022, αλλά και για το Radisson Blu Euphoria Resort Mykonos, το οποίο επίσης θα τεθεί σε λειτουργία επάνω στην κορύφωση του τουριστικού κύματος την τρέχουσα χρονιά.

Το χαρτοφυλάκιο της Radisson, έτσι, φθάνει τα έξι ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με αίθριο, πισίνα και εγκαταστάσεις υπηρεσιών ευεξίας, μόλις 100 μέτρα από την ακτή.

Το Radisson Blu Euphoria Resort Mykonos θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο πέντε αστέρων του ομίλου στις Κυκλάδες, μαζί με το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini και συνολικά το τέταρτο Radisson Blu στην Ελλάδα.

Στρατηγική συνεργασία HotelBrain με τον Όμιλο Radisson

Το νέο resort στη Μύκονο θα διαθέτει 34 δωμάτια σε οκτώ κτίρια, παρέχοντας μια απολειστική εμπειρία της αίσθησης του boutique resort, με θέα στη θάλασσα, πισίνες υπερχείλισης, ιδιωτικά τζακούζι, υπηρεσχίες ευεξίας, εστιατόριο και υπαίθριο pool bar. Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας έχει προσδιοριστεί για τον Μάιο του 2022.

Ο Παναγιώτης Παλαιολόγος, πρόεδρος του Δ.Σ. και CEO του Ομίλου HotelBrain τονίζει:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία μας με την Radisson και εκτιμούμε ότι θα διευρυνθεί περαιτέρω και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς ανά την Ελλάδα, είτε όσον αφορά ξενοδοχεία που βρίσκονται ήδη υπό τη σκέπη της HotelBrain, είτε με επικείμενα projects. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό τουρισμό ως ένα από ισχυρότερα προϊόντα παγκοσμίως και το brand της Radisson το αναβαθμίζει σημαντικά".

 

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text