Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Αρνητική συνεδρίαση - Η αγορά αρχίζει να αντιλαμβάνεται το πολιτικό ρίσκο

Αρνητική συνεδρίαση - Η αγορά αρχίζει να αντιλαμβάνεται το πολιτικό ρίσκο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η σημερινή συνεδρίαση δεν υπήρξε ικανοποιητική. Με δεδομένη την πορεία των αγορών στο εξωτερικό, αναμέναμε μία καλύτερη επίδοση.

Όμως, αρχίζει να εμφανίζεται στην αγορά -και σήμερα έγινε περισσότερο ορατό από κάθε άλλη φορά- ο παράγοντας του πολιτικού κινδύνου, τον οποίο, σε ανύποπτο χρόνο (ήδη από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου) επισημαίνουμε.

Σήμερα, ιδίως μάλιστα μετά και την αποπομπή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, η εκλογολογία κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, σε πολλά ΜΜΕ.

Δε γνωρίζουμε πώς θα επιδράσουν αυτές οι εξελίξεις στην αγορά. Θα προτιμούσαμε να απουσιάζει αυτή η θεματολογία. Όμως, από την άλλη πλευρά, αν κάτι δε μπορούμε να το αποφύγουμε, καλύτερα να “ξεκαθαρίζουμε” μαζί του, όσο το δυνατό πιο σύντομα. Η αγορά δεν είναι αρνητική στα γεγονότα. Είναι αρνητική στην αναμονή και στην αβεβαιότητα.

Παράλληλα, από την ανακοίνωση της εταιρίας αξιολογήσεων Scope, επιβεβαιώνονται και οι επιφυλάξεις που διατυπώνουμε σχετικά με τη στάση των οίκων αξιολόγησης (δείτε εδώ).

Θα δούμε τις εξελίξεις και θα τις αξιολογήσουμε.

Δεν είμαστε αρνητικοί για την αγορά.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη του “απόλυτου συστήματος”, το οποίο προς το παρόν δείχνει να “αντέχει”.

Νεότερο σχόλιο θα υπάρξει αύριο, νωρίς το πρωί, πριν από το άνοιγμα της αγοράς.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text