Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Evergrande: Στοχεύει να παραδώσει 600.000 διαμερίσματα εντός του 2022

Evergrande: Στοχεύει να παραδώσει 600.000 διαμερίσματα εντός του 2022

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Evergrande: Στοχεύει να παραδώσει 600.000 διαμερίσματα εντός του 2022

Ανώτερο στέλεχος της China Evergrande Group δήλωσε σε εσωτερική συνάντηση της εταιρείας την Κυριακή ότι η κατασκευαστική εταιρεία στοχεύει να παραδώσει 600.000 διαμερίσματα εντός του 2022, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ και πηγή προσκείμενη στην εταιρεία.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Όμιλος ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες συνομιλίες του με τους πιστωτές του, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τα δανειακά βάρη του, τα οποία ξεπερνούν τα 300 δισ. δολάρια.

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, μέχρι πρόσφατα κολοσσός όσον αφορά τον κλάδο των ακινήτων στην Κίνα, η οποία πλέον δυσκολεύεται ιδιαίτερα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς πιστωτές, προμηθευτές και επενδυτές, αθέτησε τον Δεκέμβριο τακτικές πληρωμές ομολόγων της σε δολάρια, οδηγώντας σε αναγκαστικό κλίμα διαπραγμάτευσης για το τι μέλλει γενέσθαι.

Διεθνή oμόλογα συνολικής αξίας 20 δισ. έκδοσης του κινεζικού ομίλου θεωρούνται πλέον ως ευρισκόμενα σε καθεστώς χρεοκοπίας.

Η Evergrande έχει αιτηθεί περισσότερο χρόνο από τους ομολογιούχους της στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστεί επί ενός "συνολικού" σχεδίου αναδιάρθρωσης χρέους, μετά τη δήλωση ομάδας πιστωτών της ότι ήταν έτοιμοι να αναλάβουν "όποια δράση απαιτηθεί" για να προασπίσουν τα δικαιώματά τους εάν η εταιρεία δεν κινείτο με ταχύτητα προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα του χρέους της.

 

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text