Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Και αν σήμερα υπάρξει "σήμα εξόδου", πότε μπορεί να υπάρξει νέο "σήμα εισόδου";

Και αν σήμερα υπάρξει "σήμα εξόδου", πότε μπορεί να υπάρξει νέο "σήμα εισόδου";

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Στο έκτακτο πρωινό άρθρο μας, αναφερθήκαμε στα σημερινά δραματικά γεγονότα της Ουκρανίας. Παράλληλα, εξηγήσαμε τους λόγους που, το “εκπαιδευτικό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτου συστήματος συναλλαγών”, θα ρευστοποιήσει τις θέσεις τους, εφόσον υπάρξει σήμα εξόδου από την παραλλαγή ΚΜΟ200-ΥΧ20 (πτωτική διάσπαση του ΚΜΟ-200 ημερών και ταυτόχρονος σχηματισμός “χαμηλού κλεισίματος” 20 ημερών).

 

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι: “Πότε θα μπορούσε να μας ξαναβάλει το σύστημα, μέσα στην αγορά”;

Αν αύριο, ως δια μαγείας, εκτονωθεί η κρίση, θα μπορούσε να υπάρξει μία αναπήδηση των τιμών. Τί θα γίνει τότε;

 

Αν βγούμε σήμερα από την αγορά, το πλέον πιθανό είναι να ξαναμπούμε, πάλι με την παραλλαγή ΚΜΟ200-ΥΧ20.

Αυτό σημαίνει ότι, αν αύριο ή μεθαύριο, ή σύντομα, εκτονωθεί η κρίση, θα πρέπει να περιμένουμε την ανοδική διάσπαση του ΚΜΟ-200 και την εμφάνιση νέου Υψηλού  Κλεισίματος 20 ημερών. Σήμερα, το υψηλό κλείσιμο βρίσκεται στις 971,09 μονάδες και είχε σημειωθεί στις 11/2/2022.

 

Θα συμβεί όμως έτσι; Δε γνωρίζουμε.

 

Σημειώνουμε ότι, το “απόλυτο σύστημα”, δεν προβλέπει τις εξελίξεις. Είναι ένα σύστημα που αντιδρά στις εξελίξεις, με γνώμονα την ασφάλεια.

 

Είναι ζήτημα χρόνου. Εάν η κρίση κρατήσει πολλές μέρες, τότε ο ΚΜΟ200 θα υποχωρήσει. Και παράλληλα, μετά από λίγες μέρες, θα αρχίσει να υποχωρεί και το Υψηλό Κλείσιμο 20 ημερών.

Αν η “λήξη” της κρίσης και η αναπήδηση της αγοράς γίνει άμεσα, η σημερινή έξοδος θα είναι ζημιογόνος. Όμως, θα ξαναμπούμε σε ένα “ασφαλές” περιβάλλον.

Αν η λήξη της κρίσης πάρει χρόνο, θα μπούμε σε χαμηλότερες τιμές. Και θα ξαναμπούμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Στην περίπτωση αυτή, η σημερινή έξοδος θα είναι κερδοφόρος.

 

Όμως, σημασία έχει πως, όποτε και αν μπούμε, θα μπούμε σε μία πιο ασφαλή αγορά, με αρκετό κεφάλαιο. Κεφάλαιο που είχε ήδη αυξηθεί από την προηγούμενη είσοδό μας, το Νοέμβριο του 2020. Το κεφάλαιο έχει σημασία. Να παραμένει σχετικά αλώβητο και να μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε τις περιπτώσεις “ασφάλειας” ώστε να το αυξάνουμε μέσα στα χρόνια.

 

Το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι, το “απόλυτο σύστημα”, είναι μία διαδικασία διαχείρισης του κεφαλαίου, μέσα στη διάσταση του χρόνου.

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text