Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Ο πόλεμος είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι η ζωντανή παρακολούθησή του από την τηλεόραση.

Ο πόλεμος είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι η ζωντανή παρακολούθησή του από την τηλεόραση.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Παρακολουθώντας στην τηλεόραση, ζωντανή, τη μετάδοση ενός σκληρού πολέμου, νιώθω συγκλονισμένος.

Το ίδιο συγκλονισμένες είναι και οι χρηματιστηριακές αγορές, οι οποίες, υποχωρούν υπό το βάρος των εξελίξεων και από τη θέα του αίματος.

Και όλοι, εκφράζουμε το θαυμασμό και τον σεβασμό μας, προς το γενναίο ουκρανικό λαό, θύμα των συμφερόντων των υπερδυνάμεων.

 

Η αγορά συνεχίζει να επηρεάζεται από τα πεδία των μαχών.

Βραχυπρόθεσμα, αυτό που την επηρεάζει είναι η εξέλιξη του πολέμου. Θα αντιδράσει ανοδικά, σε περίπτωση που αύριο υπάρξει εκεχειρία. Άποψή μας είναι ότι, ούτε αύριο θα επιτευχθεί αυτή. Στο τέλος όμως, θα υπάρξει. Πότε θα γίνει αυτό; Δε γνωρίζουμε. Όμως, πρέπει να είναι θέμα ημερών.

Μεσοπρόθεσμα, η αγορά θα ανησυχήσει για την πορεία των οικονομιών. Και τότε θα επανέλθει στην επιφάνεια και το θέμα των επιτοκίων. Κάποιοι ήδη χαράσσουν στρατηγική για τη φάση αυτή.

Μακροπρόθεσμα, η αγορά θα ανησυχήσει για το πώς θα λειτουργεί ο νέος κόσμος που δημιουργήθηκε από την περασμένη Κυριακή. Πολλοί υποψιάζονται το πώς, αλλά ουδείς είναι ακόμη σίγουρος. Είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σύντομα.

 

Το “απόλυτο σύστημα” τελικά λειτούργησε ικανοποιητικά και αυτή τη φορά. Δε θριαμβολογούμε. Ξέρουμε πως κάποιοι αυτές τις μέρες σημειώνουν απώλειες. Ουδείς πρέπει να θριαμβολογεί όταν η αγορά υποχωρεί, ακόμη και αν βρίσκονται στη σωστή πλευρά.

 

Τρία είναι τα θέματα που μας απασχολούν: α) Τί κάνει κάποιος που δεν ρευστοποίησε. β) Πώς μπορεί να επαναγοράσει κάποιος που έχει ρευστοποιήσει, αλλά δεν ακολουθεί τα σήματα του απόλυτου συστήματος. γ) Πότε θα ξαναμπεί στην αγορά το “απόλυτο σύστημα” και με ποιό τρόπο.

Στα θέματα αυτά, θα απαντήσουμε αύριο το πρωί. Δυστυχώς σήμερα, η μέρα ήταν πολύ πιεστική και το κέφι, λόγω των όσων συμβαίνουν, όχι πολύ καλό.

 

Θα υπάρξει σχόλιο, αύριο το πρωί, εκτιμούμε μεταξύ 9:30 - 10:00 πμ.

 

Καλό σας βράδυ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text