Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Το χαρτοφυλάκιο του “απόλυτου συστήματος” διατηρεί τη στάση του, εκτός αγοράς

Το χαρτοφυλάκιο του “απόλυτου συστήματος” διατηρεί τη στάση του, εκτός αγοράς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα για τις αγορές που, κατά τα φαινόμενα, προκλήθηκε από: α) μία φυσιολογική ανοδική αντίδραση, β) τις φήμες για συμφωνία των ουκρανών σε μεγάλο μέρος των ρωσικών απαιτήσεων και γ) προσπάθεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, να πείσουν τα άλλα μέλη του ΟΠΕΚ να αυξήσουν την παραγωγή πετρελαίου (εδώ).

Σήμερα θα γίνει η συνάντηση μεταξύ των υπουργών εξωτερικών Ρωσίας και Ουκρανίας, απ’ όπου θα υπάρξουν εξελίξεις. Δε θα λυθεί το ζήτημα, όμως θα φανούν οι προθέσεις.

 

Έχουμε και σε άλλες δημοσιεύσεις αναφέρει ότι, ο πόλεμος είναι ένα από τα προβλήματα των αγορών. Το ενεργειακό, ο πληθωρισμός και τα επιτόκια είναι το δεύτερο -οικονομικό σκέλος. Και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις είναι το τρίτο -μακροπρόθεσμο, χαμηλής σημασίας σήμερα, αλλά πολύ μεγάλης στα επόμενα χρόνια.

 

Σημειώνουμε ότι, σήμερα (στις 3:30 μμ) θα ανακοινωθεί ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ. Θα πρόκειται για μία πολύ κρίσιμη ανακοίνωση που μπορεί να ανατρέψει το θετικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε χθες, ή ακόμη και να το ενισχύσει.

 

Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τί θα γίνει σήμερα στις αγορές. Τα παράγωγα είναι ελαφρά πτωτικά. Το πετρέλαιο, πολύ πιο χαμηλά σε σχέση με χθες, αλλά ανοδικό (115,50 δολάρια) σε σχέση με το χθεσινοβραδινό κλείσιμο.

 

Το “εκπαιδευτικό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτου συστήματος” θα ξαναμπει στην αγορά, όταν υπάρξει το κατάλληλο σήμα εισόδου.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text