Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Αναμένοντας την ανακοίνωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ (3:30 μμ)

Αναμένοντας την ανακοίνωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ (3:30 μμ)

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Παρατηρώντας, από το πρωί, τη συμπεριφορά των παραγώγων, κυρίως των αμερικανικών δεικτών, μπορούμε να αντιληφθούμε:

α) Τελικά, η χθεσινή άνοδος, ήταν άνοδος αντίδρασης μετά από πολλές μέρες πτώσης. Η σημερινή συνάντηση μεταξύ των ΥΠΕΞ Ρωσίας και Ουκρανίας, πολύ μικρή επίδραση είχε. Δηλαδή, ουδείς ανέμενε κάτι καλύτερο.

β) Η πτώση που εμφανίζουν, μεταξύ 1:30 - 2:00 μμ, εκτιμούμε ότι έχει να κάνει με την επικείμενη ανακοίνωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ, η οποία θα γίνει στις 3:30 μμ.

 

Εκτιμούμε ότι, εάν η ανακοίνωση του ΔΤΚ είναι μεγαλύτερη του 7,9% (τόσο αναμένεται από τους αναλυτές) θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αν μάλιστα η διαφορά είναι 0,2 μονάδες ή μεγαλύτερη, δηλαδή πάνω από 8,1%, τότε το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγάλο. (Δείτε εδώ).

Τα προβλήματα δε, θα έρχονται από δύο κατευθύνσεις: α) από το μέτωπο του πολέμου και του πετρελαίου και β) από το μέτωπο της οικονομίας, αναμένοντας μάλιστα και τη συνεδρίαση της FED, στις 15 και 16 Μαρτίου.

 

Διατηρούμε την άποψη ότι, αυτή τη δεδομένη στιγμή, δεν αναμένονται θετικές ειδήσεις που θα μπορούσαν, βραχυπρόθεσμα, να ανεβάσουν τις αγορές.

Εν τούτοις, στο “ταμπλό” σχηματίζονται ευκαιρίες. Γι’ αυτές αναφερόμαστε στο τεύχος 238 (θα κυκλοφορήσει, ολοκληρωμένο -αφού τμήματά του μπαίνουν στις “προδημοσιεύσεις”- το Σάββατο).


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text