Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Παρ, 1/4/2022) να κρατά τα μεγάλα κέρδη της πρόσφατης ανοδικής αντίδρασης

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Παρ, 1/4/2022) να κρατά τα μεγάλα κέρδη της πρόσφατης ανοδικής αντίδρασης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πολύ ικανοποιητική είναι και η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ παρά την τρέχουσα υπεραγορασμένη θέση του (+12% από το κυλιόμενο χαμηλό 20 ημερών) δεν εννοεί να διορθώσει αλλά αντίθετα, με την σημερινή άνοδο +0,90% (στις 888 μονάδες, στις 3.55 μμ) πλησιάζει την κορυφή Ε (κοίτα γράφημα) των 890 μονάδων που έχει από χθες καταστεί υψηλό κλείσιμο 20 ημερών το οποίο επίπεδο αν ξεπεραστεί θα σημαίνει ότι η μεσοπρόθεσμη τάση γύρισε και πάλι ανοδική με ορμή προς τις 900 μονάδες.

Εμείς παρακολουθούμε δυο επίπεδα, της κορυφής Ε των 890 μονάδων και του πυθμένα Τ των 843 μονάδων. Οσο ο ΓΔ θα κινείται μεταξύ αυτών των δυο επιπέδων θα είμαστε ευχαριστημένοι και θα τρέφουμε ελπίδες για επαναφορά της αγοράς πάνω από ις 900 μονάδες.

Στρατηγική για το σημερινό κλείσιμο

Το ΤΧ σήγμερα δεν θα κάνει πράξεις ακόμα κι αν ο ΓΔ κλείσει πάνω από το ΥΚ20 των 890 μονάδων καθότι είμαστε ήδη βαριά αγορασμένοι σε μετοχές (93% επί του κεφαλαίου μας).

Μετοχές

Η σημερινή συνεδρίαση έχει ιδιαίτερα συμβάντα σε κατ ιδίαν μετοχές. Το πλάτος είναι ανοδικό με τα ¾ των μετοχών να φέρουν θετικό πρόσημο ενώ από τις 7 μετοχές που σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3%, μόνον η ΕΠΣΙΛ συνοδεύεται από μεγάλους όγκους και μόνον πάλι η ΕΠΣΙΛ σημειώνει νέα υψηλά έτους.

Η ΕΠΣΙΛ είναι δηλαδή η μετοχή της ημέρας, με μεγάλη άνοδο +8%, μεγάλους όγκους 35 χιλ τεμ μέχρις στιγμής και η μοναδική μετοχή σήμερα σε νέα υψηλά έτους. Ωστόσο, είναι αμφίβολο αν θα πρέπει να αγορασθεί από μεσοπρόθεσμους επενδυτές σήμερα αφού το σήμα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα – ΥΚ60 το έδωσε πριν τρεις μέρες σε επίπεδα περίπου -20% κάτω από το τρέχον. Μικρό μόνον πυραμίδωμα επιτρέπεται σήμερα.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κατά τις 4.00 μμ.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text