Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Μια αβέβαιη συνεδρίαση - Θα υπάρξει σήμα εισόδου στην αγορά;

Μια αβέβαιη συνεδρίαση - Θα υπάρξει σήμα εισόδου στην αγορά;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Παρά το δυναμικό του άνοιγμα (φτάνοντας μέχρι τις 901,29 μονάδες), ο Γενικός Δείκτης δεν κατάφερε να κρατήσει τα κέρδη του και μετά τις 1:30 κινήθηκε σε αρνητική περιοχή, με περιορισμένες όμως απώλειες (χαμηλό μέχρι την 3:30 μμ: 890,56 μονάδες).

Αντίστοιχη κίνηση είχαν και οι αγορές στην Ευρώπη και τα αμερικανικά παράγωγα.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι και οι χαμηλοί όγκοι που κάνει καθημερινά η αγορά. Μπορεί να υπάρχει άνοδος, αλλά οι όγκοι δεν “πείθουν” ότι είναι κάτι δυνατό ή κάτι που μπορεί να κρατήσει.

 

Σήμερα, λόγω του ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει είσοδος στην αγορά από το “απόλυτο σύστημα”, μίλησα με αρκετούς συνδρομητές.

Στους συνδρομητές αυτούς, ανέφερα ότι, δε θα νιώθουμε άνετα αν θα μπούμε στην αγορά, όμως δε θα νιώθαμε και αρνητικά. Είναι μία “περίεργη” περίοδος, χωρίς ξεκάθαρα σήματα -γι’ αυτό και οι όγκοι είναι χαμηλοί.

Υπήρξαν συνδρομητές που “βιάστηκαν” και έσπευσαν να αγοράσουν όταν ο δείκτης πήγε στις 900, νωρίτερα σήμερα.

Δεν πειράζει. Δε νομίζουμε ότι θα υποστούν ζημιές. Ίσως, σε μερικές μετοχές, να πετύχουν και κέρδη.

 

Γενικά, είναι μία αβέβαιη φάση της αγοράς. Δύσκολα θα υπάρξουν “λάθος κινήσεις”, με την έννοια, ακόμη και αν κάποιος κάνει μία μη σωστή κίνηση, θα μπορέσει να τη διορθώσει, χωρίς μεγάλο κόστος.

 

Αν νιώσουμε ότι κάτι μεταβάλλεται στον ρυθμό της κίνησης της αγοράς και ότι αυξάνεται ο κίνδυνος, είτε παραμένοντας μέσα, είτε βρισκόμενος εκτός αγοράς, θα το επισημάνουμε.

 

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πού μπορεί να κλείσει ο δείκτης σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρξει “σήμα εισόδου” σήμερα, όμως η κατάσταση είναι οριακή και αυτό μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή. Αν υπάρξει σήμα εισόδου, ισχύουν όσα γράψαμε το πρωί.

 

Καλό σας απόγευμα.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text