Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022) για 7η μέρα την κατασκευή βάσης στο ευνοϊκής θέσης εύρος των 880-895 μονάδων

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022) για 7η μέρα την κατασκευή βάσης στο ευνοϊκής θέσης εύρος των 880-895 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ανιαρή μεν αλλά διαγραμματικά ικανοποιητική για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ (+0,75%, στις 890 μονάδες, στις 4.10 μμ) συνεχίζει για 7η μέρα να κινείται στο στενό οριζόντιο κανάλι των 880-895 μονάδων του οποίου η θέση θεωρείται ευνοϊκή διότι βρίσκεται στα ψηλά του 20ήμερου δηλαδή, σε μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση με κάποια ορμή προς τα πάνω.

Όμως, η πιο σημαντική μεσομακροπρόθεσμη τάση, όπως ενδεικνύεται από τους ΑΚΜΟ200 και ΕΚΜΟ(15-80), παραμένει οριακά πτωτική και η οποία θα αλλάξει αν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 900 μονάδες.

Η αισιοδοξία λοιπόν θα επανέλθει στην αγορά, μαζί με την κύρια ανοδική τάση, αν ο ΓΔ διασπάσει τις 900 μονάδες ενώ, αντίθετα, προβληματισμός θα επικρατήσει αν ο ΓΔ χάσει το μισό της μαρτιάτικης ανοδικής αντίδρασης κλείνοντας κάτω των 840 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 93% αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Θα προχωρούσε σε περιορισμένες, γιατί έχει ήδη αρκετές μετοχές,  αγορές αν ο ΓΔ έκλεινε πάνω από τις 900 μονάδες.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ τρεις μετοχές, οι, ΕΛΛΑΚΤ, ΙΝΛΟΤ και ΠΛΑΘ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, την ΚΟΥΕΣ, που χάνει λίγο περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν αξίζει σήμερα τέτοιο τίτλο.

Προσέχουμε περισσότερο τις δύο μετοχές, τις ΟΠΑΠ και ΙΝΚΑΤ, που κινούνται λίγο κάτω από έγκυρη αντίσταση την οποίαν εύκολα θα μπορούσαν να διασπάσουν ανοδικά και να δώσουν μεσοπρόθεσμο σήμα αγορών.

Μεταθέτουμε την προσοχή μας στην αυριανή συνεδρίαση.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text