Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Πράξη αγοράς στο Εκπαιδευτικό Επενδυτικό Χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος

Πράξη αγοράς στο Εκπαιδευτικό Επενδυτικό Χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Κατά τα φαινόμενα, ο Γενικός Δείκτης θα κλείσει πάνω από το όριο των 896,70 μονάδων και, συνεπώς, με βάση τα σήματα του “απόλυτου συστήματος”, προετοιμαζόμαστε για την είσοδό μας στην αγορά.

Τα παράγωγα των αμερικανικών δεικτών, αν και ασταθή, αυτή τη στιγμή (13:40) κινούνται σε θετική περιοχή. Κατά την εκτίμησή μας, δύσκολα θα επηρεάσουν τη δυναμική του ελληνικού Χρηματιστηρίου, ώστε να προκαλέσουν πτώση του Γενικού Δείκτη, μέχρι το κλείσιμο της ελληνικής συνεδρίασης.

 

Έχουμε, εδώ και μέρες, αναφέρει ότι, η είσοδός μας στην αγορά, γίνεται χωρίς πολύ “κέφι”. Αντιλαμβανόμαστε τους οικονομικούς κινδύνους της περιόδου, όμως, στο “τέλος της ημέρας” είναι η αγορά που, πάντα, έχει δίκιο.

 

Σε κάθε περίπτωση, όπως εξηγούμε και σε άρθρο μας, με τίτλο “Μετοχές: το πιο καθαρό από τα βρώμικα πουκάμισα”, ακόμη και αν η διεθνής οικονομία βυθιστεί σε μία πληθωριστική φάση, ακόμη και αν ανατραπούν οι μικροοικονομικές και μακροοικονομικές σχέσεις, ακόμη και αν όλες οι μορφές επένδυσης αποδεικνύονται ζημιογόνες, η επένδυση σε μετοχές, θα παραμένει αυτή που μπορεί να προκαλέσει τις μικρότερες απώλειες, ή ακόμη και να οδηγήσει σε κέρδη. Αυτό έγινε -όπως αποδεικνύουμε με ιστορικά στοιχεία- στο παρελθόν.

(Το άρθρο θα δημοσιευθεί στο τεύχος Απριλίου - Νο 239).

 

Άρα, γνωρίζοντας ότι βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον που “διαταράχθηκε” εντυπωσιακά κατά την τελευταία διετία, γνωρίζοντας ότι η “διαταραχή” δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, όμως γνωρίζοντας παράλληλα ότι, ιστορικά, σε περιόδους πληθωρισμού, το Χρηματιστήριο έχει αρκετά ικανοποιητική απόδοση, ακολουθούμε το σήμα του συστήματός μας, χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία ότι, κάτι “κακό” θα μπορούσε να μας συμβεί.

 

Όμως, όλα αυτά, θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε και στη συνέχεια.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text